maanantai 8. huhtikuuta 2013

Uusi tunnustus

Kiitos KatMan blogissa KPD KoruPoruDesing tunnustuksesta! Oli ilo ja kunnia saada uusi tunnustus. Samalla löysin hänen blogistaan itselleni uuden blogin, josta hänelle oli tunnustus osoitettu. Tuohon blogiin täytyy käydä ehdottomasti tutustumassa vielä paremmalla ajalla, koska ensivaikutelma sisällöstä vaikutti mielenkiintoiselta.

Tätä tunnustusta jaetaan siis viidelle ihanalle bloggaajalle ja valintani osui tällä kertaa näihin blogeihin, jotka laitan tähän aakkosjärjestykseen. Joukossa on myös yksi ruoka/leivonta/kokkausblogi, jossa aivan herkullisen näköisiä luomuksia ja luontoblogi, jossa puolestaan kauniita luontokuvia.Ja tässä vielä säännöt tarkemmin:

Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka tunnustuksen sinulle antoi.
Valitse viisi ihanaa bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa. Näin autamme uusia bloggaajia eteenpäin, ja ehkä juuri sinä löydät uuden upean blogituttavuuden.

5 kommenttia:

 1. Taisit saada tämän pari kertaa, kipaiseppa blogiini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, niinpä tuli :) mutta ei haittaa, ihanahan näitä on saada. Ja olit muuten listallani, mutta KatMan olikin jo laittanut tunnustuksen sinulle.

   Poista
 2. Onnea tunnustuksesta! Ja vielä kiitos ihan tosi paljon, kun ilmestyit lukijakseni. (Ja KatManille myös, kun toimi "välittäjänä"). Kivat ihmiset on aina tervetulleita :)

  VastaaPoista
 3. Lämmin kiitos tästä kirsema!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!