perjantai 19. huhtikuuta 2013

Posti toi :)

Hei taas, täällä ollaan! Pari viikkoa on tosiaan mennyt ja yhtään korua ei ole valmistunut, en edes ole aloittanut mitään. Kuinkahan näin on päässytkään käymään! Tänä viikonloppuna täytyy ehkä korjata tilanne.

Mutta onpa ollut aika mukavan puoleinen viikko, postipoika on muistanut tuoda pari kirjekuorta postilootaan. Ihana postipoika :). Ekassa kuoressa oli peridoottisiruja ja vähän muutakin pientä kivaa. Siruista olisi tarkoitus väkertää rannekoru, katsotaan mitä syntyy, jos edes syntyy vielä tänä viikonloppuna. Onneksi tälle synnytykselle on vähän aikaa, koska tarve korulle on vasta toukokuun loppupuolella.

Tänään saapuneessa toisessa kuoressa oli sitten tuollaisia isomman puoleisia akaattilätkiä (30 x 40 mm) ja punaiseksi värjättyjä jadepisaroita. Lätkät ovat monivärisiä ja ihanasti kuvioituneet, jadepisaroissa ihastuttava sävy, ei sellainen punaisen punainen vaan ihana punainen, en osaa sanoa sävyä sen tarkemmin. 
No joo ja jälleen kerran punaista! Varastoni alkaa oikeesti täyttymään punaisesta, ostelen vaan lisää punaista, mutta en kuitenkaan sitten saa niistä mitään aikaiseksi ;) Ryhdistäytymisen aika ilmeisesti! No tämä ryhdistäytyminen on sitten varmaan sopiva aasinsilta seuraavaan asiaan eli kevääseen. Keväisinhän kaikki yleensä ryhdistäytyvät, lehdet ovat täynnä kaiken maailman dieettijuttuja ja ohjeita kuinka saa painon myös pidettyä kurissa, mutta myös ensimmäiset pikku siivekkäätkin alkavat heräillä henkiin. Työpaikalla meinaa tepasteli tänään yksi tokkurainen kärpänen. Pitkä oli kärpäsellä matka, kun aamulla sen löysin kävelemässä muutaman metrin pituista käytävänpätkää pitkin ja vielä iltapäivästä se taaperteli melkein samassa kohtaa. Ehkä se viikonlopun aikana pääsee perille, minne sitten ikinä onkaan menossa. Hyvää matkaa vaan kärpäselle! No mutta sen kummempia turisematta, 

oikein mukavaa perjantain jatkoa ja toivotan tervetulleeksi uuden lukijan!

Ja jos en ole kaikkia huomannut toivottaa tervetulleiksi, niin tervetuloa kaikille!

10 kommenttia:

 1. Onpas ihanaisia akaatteja tosiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja sitten jos sais niistä jotain ihanaista myös aikaiseksi ;)

   Poista
 2. Ihania noi lätkät. Näen ne jo jonain kauniina kesäkoruna :D. Että kuvia odotellessa...

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh...paine taitaa alkaa kasvamaan ;) Mukavaa viikoloppua myös itsellesi!

   Poista
 3. Se on aina niin mukava tunne kun postipoika tuo kirjeen jos toisenkin :)
  Punaisten helmien sävy on todella kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja voi miten ne postipojat ja miksei tytötkin tietäisivätkään, miten lämmöllä niitä ajatellaan tällaisina päivinä :)

   Poista
 4. Kiva nähdä millaisen korun teet:) Ja nyt sitten sitä punaista korua odotellaan myös:) Mukavaa kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups ja lisää painetta ;) Aatos on jo korusta, mutta katsotaan saanko sen toteutettua aatoksen mukaisesti tai onko ajatus susi jo syntyissään :) Punainenkin ehkä tulee joskus, onneksi jouluun on vielä tovin verran aikaa ;)

   Poista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!