lauantai 6. huhtikuuta 2013

Vielä kerran sinistä :)

Kylläpä noita sinisiä nyt onkin tullut tehtyä ja vaikka lupailin, että tämän loman aikaan en enää näitä väkertele, niin syönpä sanani :)

Tällä kertaa vuorossa oli sininen akaatti, johon ihastuin, mutta en oikein osannutkaan sille tehdä mitään, mutta nyt koitti sen aika.


Jotain hieman erilaista halusin tehdä tähän, joten väkersinpä tuollaisen pienen ryppään. Ryppäästä jäi kuitenkin puuttumaan jotain, joten kaivelinpa laatikoitani ja sieltähän löytyi sopivasti väreihin sointuva metallihärpäke, joka alun perin on roikkunut korviksessa ja korvikset ostin työpaikan kirpparilta. Toinen härpäke siis vielä odottelee muuta käyttöä.


Koru on lyhyt ja laitoin siihen jatkoketjun, jotta on vähän pelivaraa korun pituudessa


Nyt olis jälleen kerran tarvinnut kaulaa avuksi kuvaamisessa, jotta tämä näyttäisi kunnolliselta. Tämä on sitten kamala kuva, kun yrittää saada korun näkymään kokonaisuudessaan, mutta tällä mennään. Itselläni on siis omituinen pinttymä tästä asiasta päässäni.


Mukavaa lauantai-illan jatkoa!

10 kommenttia:

 1. Kaunis! Ja ihanan puhtaan värinen sininen, kesätaivas :)

  VastaaPoista
 2. Ihana ja kiva härpäke! Tuo sininen on niin ihana, ja sopii mielestäni hyvin kesään,esim. valkoisen ja farkun kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eila! Ja sitten kesällä vielä kun iho saisi väriä, niin aika kivalta taitais näyttää :) Harmi vaan kun kuulun siihen sarjaan, joka saa väriä vain hieman :(

   Poista
 3. vau mikä väri :) ihana setti :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitän jälleen kerran. väri on tosiaan raikkaan sininen :) kesää kohden siis menossa ;)

   Poista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!