lauantai 20. huhtikuuta 2013

Peridootti

Aika ihanan värinen tuo peridootti. Kaverille tuli tarve saada asuun sopiva rannekoru ja asun hameessa oli useampaa väriä, joten lähdimme yhteistuumin hakemaan vaihtoehtoja, jotka kallistuivat vihreään tai lilaan/ametistin sävyyn. Lopulta löytyi peridoottisiru ja ehdottomasti siihen haluttiin joku killutin ja niinpä löytyi myös upea perhonen. Pikkusen halusin rikkoa tuota vihreyttä ja sattuipa varastoissa olemaan pikkuruisia ametistin sävyisiä siemenhelmiä, joten niitä ripottelin sitten väleihin. Ei ne sieltä juurikaan erotu, mutta niissä taitaa olla hopeasisus, joten ne tuo vähän myös raikkautta koruun.


Koska siru oli hyvin pientä (3 - 6 mm), tein korusta kaksivaijerisen. Molemmissa osuuksissa on filigraanihelmet aika keskellä, jotka ranteessa kuitenkin asettuvat limittäin. Käsikuvaa en valitettavasti saa laitettua, koska koru on tehty kapearanteiselle ja pituutta rannekorulla ainoastaan n. 16 cm ja itselläni on siis parikolme senttiä paksumpi ranne.
13 kommenttia:

 1. Tykkään taas :).

  Hopeapallerot korun keskellä on kivat. Ja lukko. Ja perhonen. Ja se koru siinä niitten välissä :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan värinen, niin keväinen! Ja perhonen on just hyvä tuohon. Ametistiväri sopii mainiosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos KatMan, keväinen olo siitä tosiaan tuli :) taisi myös tuo ihana auringonpaistekin vaikuttaa keväiseen oloon ;)

   Poista
 3. Oi, mikä nami koru, ihanan värinen:)

  VastaaPoista
 4. onpa kaunis koru, niin raikkaan keväinen :) vielä saadaan luontoon tuota väriä odotella, varsinkin täällä perämeren rannikolla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos outiriina! ei vielä täälläkään viheriöi, mutta kyllä se joku päivä sen tekee :)

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!