keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Ja taas...fimoa

Täällä iskiaksen vaivaamana istahdin eilen hetkeksi taas massailemaan siis harjoittelemaan massailua. Hetki venähtikin innostuksen äärellä liian pitkäksi istumatuokioksi, mutta itsepähän kärsin seurauksista. Ja nyt saatte kärsiä kanssani :) Jaettu ilo on paras ilo ;)

Hehkeätä pinkkiä. Raitakuvio tuli ihan sattumalta ja yritin toistaa raitaa toisella värillä, mutta ei se enää yhden kerran jälkeen onnistunut :)

Tähän lätykkään painoin linkin koristeeksi.

Ja korviksissa myös linkit painettuna massaan.

Vähän syksympää. Tästä lehtiriipuksesta tuli mun suosikki.

Kokeilin myös mosaiikkipaloja fimoon. Kaksi pientä palaa irtosi paiston jälkeen, mutta liimasin ne lakalla paikoilleen.

Kyllä se syksy tulee, kun ei enää oikein saa kunnon kuvia, mutta olin niin laiska, etten viitsinyt virittää studiota...jatkossa sitten taas.
***

Ja laitanpa tähän samaan syssyyn kesäiset kokeilut mosaiikkipaloilla. Alempi oli ihan kivan näköinen ennen kuin töträsin sen tuohon laastiin. Mutta tulihan kokeiltua tämäkin laji, eikä se oikeasti ollut mun juttu. Nyt on sitten hippasen verran mosaiikkipaloja tuhlattavana jonnekin...

Käytiin viime viikonloppuna taas tuolla keskemmällä Suomea ja sillä reissulla onnistuin saamaan iskiaksen, josta olen kärsinyt jo kerran aikaisemminkin. No tällä kertaa jouduin menomatkalla luovuttamaan etupenkkipaikkani nuorimmaiselleni, koska takana oli niin ahdasta kolmelle. No siinä sitten istuissani huonossa asennossa sain paikat ärtymään, mutta onneksi tohtorisetä määräsi helpottavaa lääkettä ja nyt sentään voi jo sen voimalla hieman jotain puuhastella, mutta heti kun lääkkeen vaikutus alkaa heikkenemään, niin sen kyllä tuntee. Ehkä tämä joku päivä hellittää :)

Mukavaa illan jatkoa!

- kirsema -

4 kommenttia:

 1. Voi, hankala vaiva tuo iskias :(
  Mutta kivat korut sait leivottua. Tykkään myös lehtiriipuksesta ja kyllä mosaiikkikin on kivan näköinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eila :-)
   Jep, ei ole mukavammasta päästä tämä vaiva, mutta ei kai mukavaa vaivaa ole edes olemassa :-P

   Poista
 2. Lehtiriipus-setin palaset näyttää ihan larvikiitilta! Hienot!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!