keskiviikko 6. elokuuta 2014

Se on sit siinä

Tätä olen siis pihtaillut liki puolitoista vuotta, upea värjätty vuorikristallinugetti, ja tässä se nyt on :)
Näin hellepäivän kunniaksi oli jo pakko päästä vähän koruilemaan, kun on tuota taukoa jonkin verran ollut. (Paitsi oli mulla mökillä mukana muutama korujuttu, joita kokeilin. Mutta siihen palaan sitten joskus toiste.) Kaulakoru on lyhyt ja asettuu suurin piirtein kaulakuopan kohdalle

Muutama kivi jäi yli ja päädyin tekemään myös rannekorun. Ketju on ostotavaraa, en itse saisi aikaiseksi moista :)

 Ja tottahan toki: korvikset kruunaavat setin :)
Ja kerta kiellon päälle :)
Ja se on sit siinä myös toiseen kertaan...loma loppuu parin päivän päästä :(. Loma meni hyvin aurinkoisesti ja lämpimästi, jopa niin lämpimästi, etten ole juurikaan tietokonetta availlut, muutaman mökkiblogipäivityksen sain aikaiseksi. Lomalla tuli oltua mökillä suurimmaksi osaksi aikaa, mutta tuli poikettua Tallinnassakin shoppailemassa. Viime viikonloppuna tuli käytyä Somerniemen kesätorilla ja siellä oli koju, jossa myytiin mm. korun osia ja pakko oli muutamia hauskoja juttuja ostella, kuinkas muuten :)

Poika lähti heinäkuun alussa armeijaan ja valapäivä on ensi viikon perjantaina. Yllätyksekseni poika on jopa viihtynyt siellä, mutta jalka reistailee, penikkatauti kuulemma. Saas nähdä kuinka käy, saako rämmittyä intin läpi vai tuleeko lykkyä jalan takia. Toivottavasti saisi nyt hoidettua intin pois alta. On se muuten jännä, miten voikin tulla ikävä poikaa, vaikka normioloissakaan hän ei juurikaan kotona ollut. On se näköjään kuitenkin erilaista ja minkähänlaista se sitten on, kun hän muuttaa kokonaan omaan kotiin. No sen näkee sitten joskus.

No niin, syksyä kohden tässä sitten mennään, nuoremmalla pojallakin jatkuu taas perjantaina opinahjo. Toisaalta ihan kiva päästä taas rutiineihin kiinni, mutta vielä muutaman viikon olisi voinut laiskotella :)

Aurinkoista loppuviikkoa!

- kirsema -

10 kommenttia:

 1. Upea väri! Niiin ihana setti <3

  VastaaPoista
 2. Onhan herkullisen kaunis setti<3

  VastaaPoista
 3. Voi miten herkullinen väri, vetoaa mun kaikesta pinkistä pitävään tytöntylleröpuoleeni :). Kaunis setti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi N! Väri on tosiaan huikean herkullinen :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Helina! Itse ihastuin juuri tuohon väriin silloin aikoinaan :)

   Poista
 5. Kaunis setti! Tuohon lasten maailmalle lähtöön näin vuoden kokemuksella voin sanoa, että kaikkeen tottuu :) Välillä on iso tai vielä isompi ikävä, mutta onneksi on näitä yhteydenpitovälineitä, kun harvemmin on mahdollisuus nähdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi!

   Vaikka toivoo, että tulisivat pian siihen ikään, että lähtisivät omilleen, niin taitaapi lähtö kuitenkin hieman kirpaista :)

   Poista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!