sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Syksyn satoa :)

Isäntä epäili, että mahtaako mulla olla lääkitys ihan kohdillaan, hävytön ukko! No ahtauduin siis lattialle sohvan ja pöydän väliin kuvaamaan, mutta paikka ei ollutkaan hyvä. Kun sitten yritin päästä ahtaasta kolosta pois, niin nauruksihan se meni. Kerrottakoon tähän, että meillä on olkkarissa kaksitasoinen lasipöytä ja alemmalla tasolla välillä kuvailen koruja. No sain itseni väännettyä kolosta pois naurun kera ja kuvat otettua toisessa kohtaa. Sitten siirryin kuvaamaan toista korua, joka ei ollut niin helppo kuvattava, vaan piti viimekädessä sitten laittaa koru omaan kaulaan ja kuvata peilin avulla. Tämä oli sitten isännälle se hetki, jolloin hänen oli pakko epäillä lääkityksen kohdillaan olemista :)

Tässä siis ensimmäinen: simpukankuorihelmiä, lasihelmiä ja tsekkiläisiä picasso alabasteri lasihelmiä (ihania) ja varastosta löytyi väriin sopiva mookaiittiriipus. Itselleni tulee värityksestä mieleen kanerva. Halusin ehdottomasti korusta pitkän, mutta loppui simpukat kesken, joten niskassa on helmipätkä.

Rannekoru oli tietenkin pakko tehdä, mutta tällä kertaa tein sen kumilankaan tai mitä joustonauhaa lienekään. Toivottavasti solmu pitää :)



Ja toinen koru = römpsy. Teki mieli tehdä jotain nauhaan ja onneksi sattui olemaan isoreikäisiä helmiä muutama, joten ei muuta kuin pujottelemaan. Riipus oli ensin toinen, mutta halusinkin jotain muuta ja näin syntyi römpsy. Värit, tai siis värit sinne päin, römpsyyn otin kolmesta posliinihelmestä.





Jaahas, huomenna täytyykin sitten palata viikon sairausloman jälkeen töihin. Katsotaan, mitä iskias tykkää istumisesta. Onneksi sentään voin ihan vapaasti tehdä pieniä kävelyretkiä käytävillä, kun siltä alkaa tuntumaan.

Mukavaa sunnuntain jatkoa!

- kirsema -

5 kommenttia:

  1. Hauska riipus tuossa alemmassa korussa :) Välillä tosiaan vaatii mielikuvitusta tuo korujen kuvaus ;) Minulla on nykyään ikean lipasto, jonka päällä on lasi. Siinä saa aika kivasti kuvattua koruja... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miina!

      Jep, mielikuvituksen käyttö on tosiaan välillä äärirajoilla kuvaussessiossa, oi kun olisikin ammattikuvaaja :)

      Poista
  2. Kyllä on römpsykin hieno, mutta tuon ekan kaulakorun värit on niin ihanat, kauniskaunis mokaiitti!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mags :)

      Itse ihastuin myös noihin väreihin. Silloin kun ostin nuo picassot, en millään saanut niitä käymään mihinkään vaikka kuinka yritin niitä vängätä vaikka mihin, mutta nyt taisi olla aika kypsä :)

      Poista
  3. Kaunis eka, kiva idea toisessa<3

    VastaaPoista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!