keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Avainnauha - vähän erilainen

Työkaverilla tuntuu olevan melko hatara muisti omien avaimiensa suhteen...pitkin viikkoa niitä palautellaan omistajalleen milloin mistäkin löytyneenä :) No aikamme tätä touhua nauraessamme, hänet komennettiin tekemään asian suhteen jotain ja niinpä sain tilauksen avainnauhasta. 


Vaatimuksena oli ei perinteinen kaulassa roikotettava vaan olalta lantiolle kropan yli vinottain menevä avainnauha. Hän oli siis jossain nähnyt tällaisia, joten toiveena oli saman mallinen. 

Ja koska nauhasta tuli pitkä, rapian verran yli 140 cm, niin painoakaan ei juuri saa olla, joten mikäpäs parempi materiaali kuin puuhelmi. Värit ovat hänen itsensä valitsemia. Vähän päädyttiin laittamaan myös korumetallisia osia joukkoon.


Vähän jotain juttuakin piti nauhaan saada, joten laitoin tuollaiset rimpsut vielä roikkumaan.


Roikkumaan rimpsut alkavat suurin piirtein solisluun kohdalta. Aluksi laitoin ne roikkumaan suoraan olalta, mutta ei ollut hyvä, joten siirsin alkamiskohtaa alemmaksi.Oli muuten haasteellista kuvata itseään peilin kautta :) joten pahoittelen huonoa kuvaa.

Mukavaa illan jatkoa,
 vaikka täällä ainakin on sateista ja hämärää!


12 kommenttia:

 1. vautsi, hieno idea :) ja varsinkin nuo rimpsut, tykkään mallista

  VastaaPoista
 2. Onpa kauniin värinen. Kiva malli, kun on noin pitkä ja lantiolla pidettävä, ikäänkuin käsilaukku :) Rimpsut on kans kivat.

  VastaaPoista
 3. Ihan loistava idea. Ja jos siihen matkan varrelle vielä kiinnittelis useampi koukkuja, niin siihenhän vois avainten lisäks ripustaa kaiken, mikä yleensä on hukassa. (Puhelin, kynä, muistilehtiö, peili, hiusharja...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, kun en voi ottaa ideasta kunniaa itselleni :)

   Sulta se tulee sitten ihania kommentteja ja kekseliäitä ideoita, taas purskahdin nauramaan :)

   Voi olla, ehkäpä joku päivä on koukkukoru blogissa esillä ;)

   Poista
  2. Sitä odotellessa :). Mutta laita jotain tosi kestävää teräslankaa sinne helmien väliin. Tossa mun listassa meinaan oli vaan pieni osa kaikesta siitä, mikä yleensä on hukaksissa, vaikka "tähänhän mää sen just laitoin" :D

   Poista
  3. Taidanpa kipaista rautakauppaan hakemaan ihan kettinkiä ja siihen viritellä helmet ja koukut kiinni ja näiden lisäksi voisi vaikka viritellä kiinni muutamia pikku pussukoita pikkuroinalle, joka varsinkin on kateissa :)

   Poista
 4. Ihastuttava :) pirteä ja kiva idea.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!