torstai 27. kesäkuuta 2013

Kesähaaste

Annukka blogista Kaaoksen kesyttäjä napautti haasteella ja pakkohan siihen oli tarttua.


Haaste kuuluu näin:

1. Kerro pari asiaa itsestäsi tai päiväsi kuulumisista. Liitä myös kuva.
Valitsen päivän kuulumisen: Juuri nyt on päivän lämmön lahottama pääkoppa, ettei juurikaan järellisiä ajatuksia synny :) Päivä tuli vietettyä työhuoneen "ihanassa" kuumuudessa, jonka kruunasi ilman "miellyttävä" kosteus. Jano oli valtava, vesi lämmintä kuin lehmän maito, joten oli pakko kipaista kauppaan hakemaan purkki kylmää, raikasta piimää lounaalle. Ja sitähän sitten hulahti kurkusta alas puoli tölkkiä, joten lounaan jälkeen oli hieman hölskyvä olo vatsan perukoilla :)

En jaksanut alkaa kuvaamaan piimäpurkkia, joten kuva lainattu Valion sivulta.

2. Vastaa haastajan kysymyksiin, jos se tuntuu sinusta mukavalta.

Yritän parhaani mukaan

3.  Huijaa ja muuta haastetta mieleiseksesi.

Katsotaan

4. Keksi vaikkapa 10 uutta kysymystä, koska 11 on outo luku.

Tämän skippaan...ehkä

5. Haasta paljon kivoja kavereita, äläkä ole kade, vaikka kaverilla olisikin enemmän lukijoita.

Yritän haastella muitakin bloggaajia mukaan! Toivottavasti lomailijoita ei ole kovin paljon joukossa, mutta voihan tähän haasteeseen vastata myöhemminkin. Oliko vetoava haaste?

Ja tässä kysymykset, jotka siis nappasin Annukalta:

1. Millainen asuinympäristö on sydäntäsi lähellä? Entä millainen asuinympäristösi on oikeasti?

Vaikka "maalla" asutaankin, niin järvien ympäröimä alue jossain Keski-Suomessa olisi aika mukava paikka asustella verrattuna tämän hetkiseen ympäristöön, joka koostuu rivi- ja kerrostaloista.

2. Valitse joku seuraavista kodeista ja kerro syy valintaasi: Vanha koulu joen äärellä, moderni paritalo kaupungissa, tasakattoinen talo pikkukaupungissa, 70 -luvun kerrostalokaksio kaupungissa, vanha kauppa rintamamiestalossa vai mansardikattoinen huvila meren rannalla?

Huvila meren rannalla kuulostaa tosi hulppeelta. Tästä tulikin mieleeni, kun katselin tuossa yhtä sisustusohjelmaa, niin olipa jollakin vallan hulppea asunto, vaikka kyseessä ei ollut merenrantahuvila, kartano, omakotitalokaan vaan kerrostalohuoneisto ihanilla sisustustavaroilla. Kyllä sellainenkin kelpaisi!

3. Ostatko sisustustavaroita kaupasta vai käytettynä kirpputoreilta? Mikä on paras ostoksesi, viimeisen kuukauden ajalta?

Kirpparit kuuluvat mun kesälomaan, muulloin ei tule käytyä, ja aika usein niistä tarttuu jotain pikkukivaa mukaan...no kun halavalla saa. Siis lomaa odotellessa!

4. Jos saisit lottovoiton, mitä tekisit sillä ensimmäiseksi?

Kiertelisin mualimoo, vai miten se menikään? Ihan eka laittaisin laskut jonoon ja makselisin ne pois. Tämän jälkeen ehkä ostelisin jotain pikkukivaa itselleni ja läheisilleni. Listalla saattaisi olla se huvila sieltä meren rannalta tai ihana omakotitalo keskemmältä päin Suomea järven rannalta. Ja koska tuossa vaiheessa kroisos olisin, niin ehdottomasti palkkaisin viikkosiivoojan, puutarhurin ja mahdollisesti jonkun muunkin hoitamaan sitä loistokasta asuntoa.

5. Haluaisitko perustaa esimerkiksi eläinten vanhainkodin? Miksi ja miksi ei?

Miksi ihmeessä haluaisin perustaa vanhainkodin eläimille? En kyllä keksi mitään syytä perustamiselle. Se, joka eläimen/eläimiä omistaa (itse kuulun myös omistajiin), voi tykönään pitää eläimen myös sen vanhoina päivinä. En myöskään haluaisi itse vanhana akkana vanhainkotiin, jos valita saisi. Onneksi ei sentään vielä ole ajankohtaista.

6. Mitkä ovat kotisi hyvät ja huonot puolet?

Juuri tällä hetkellä hyvä puoli on se, että kämppä on siivottu. Siivousintoon on ihan oikeasti syykin: esikoiseni tulee täyteen ikään viikonloppuna ja täytyy vieraita varten olla paikat edes jonkinmoisessa ojennuksessa. Huono puoli on se, että kohta ne samat sotkut on tullu takaisin...vaikka täällä kukaan ei sotkekaan!
 
7. Jos perheessäsi on lapsia, millainen olisi heidän mielestään unelmien koti?

Täysihoitola

8. Kerro kuvin tai sanoin kotisi kamalimmasta nurkasta.

Nurkka tai ei, niin kamalin paikka kodissamme on kuopuksemme huone, joka on siis kuin kaatopaikka. Tavarat tippuvat käsistä aina lattialle samoin kuin päivän päätteeksi riisutut vaatteet.

 9.Mikä seuraavista Finelin kahvipannuista, sopisi parhaiten sinun keittiöösi?
En ehkä ottaisi kotiini noista mitään, mutta punaiseen mökkiini voisin ottaa punaisen ja ehdottomasti kesäkäyttöön tuon keltaisen. Kaikki toki voisin ottaa sinne lottovoitolla ostamaani kotiin keittötä somistamaan.

10. Tulisitko luokseni kylään, jos kauniisti pyytäisin?

Voisinpa vaikka tullakin. 

Hups! Annukan kysymyksestä tuleekin numero 11, mutta väliäkös sillä :) Päättämätön kun olen, niin jätänkin kaikki edelliset kysymykset tallelle ja vastaan uhallanikin tuohon viimeiseen kysymykseen ;)

11. Jos juuri nyt saisit / pitäisi päättää, mikä sinusta tulisi isona, niin mikä sinusta tulisi ja miksi?

Koska ruusunen jo olen, niin prinsessa jää jäljelle :)

Laitanpa vielä yhden lisääkin...

- Milloin viimeksi päästit pienen valkoisen valheen tai toteutit pienenpienen huijauksen/käytännön pilan?

Ja tämän haasteen kaikkineen päivineen lähetän ilman sen kummempia perusteluja ja järjestystä seuraaville lukijoilleni ja en kuittaa kommenteilla blogeihinne saapuneesta haasteesta:
 
+

kaikille niille lukijoille/bloggaajille, jotka haluavat tämän haasteen ottaa vastaan!

PS. Vastaan itse omaan kysymykseen, huijasin tänään Annukkaa :) mutta ihan pienesti!

Mukavaa lämmintä torstaita!

4 kommenttia:

 1. Mitääääh? Nyt täytyy käydä uudelleen lukemassa, missä kohtaa huijasit. Täydestä meni vissiin kumminkin, kun en mitään huomannu.

  Mutta supernopea olit vastauksissa (oliks tää se huijaus...) ja hauskoja juttuja! Erityisesti toi lasten toiveasunto täysihoitola. Sehän on selvä se. Ja lottovoitolla pitäis ehdottomasti palkata siivoja ja puutarhuri. Ite törsäsin kirppiksiin :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no aika näpsästi hoksasit huijaukseni tai ehkä se jäi sittenkin yritykseksi :)

   Poista
 2. Kiitos haasteesta :) Palailenpa aiheeseen jonain sopivana sadepäivänä ennemmin tai vähän myöhemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, kun otat haasteen vastaan :) odotellaan :)

   Poista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!