lauantai 23. marraskuuta 2013

Viimeinen maanantai

Tulipas karmiva otsikko, mutta tarina otsikolle ei ole niin karmiva :)

Työkaveri on tässä jo useamman viikon ajan laskenut jäljellä olevia työelämän maanantaipäiviä ja nyt tuleva maanantai on siis se viimeinen. Tämän jälkeen hänellä alkaa loma ja jossain vaiheessa pitkän loman jälkeen koittaa kiireisen eläkeläisen päivät. Vähän kyllä käy kateeksi, mutta toivottavasti joskus on myös itseni vuoro. Ja näin viimeisen maanantain kunniaksi päätin, että kun niitä viikon ensimmäisiä päiviä on niin pitkään ja hartaasti laskettu, on aika myös palkita laskennan päättyminen.

Ja koska kyseessä pieni yllärilahja, täytyyhän se olla rasiassa :)

Ja koru, siinä on simpukankuoripaloja, joiden välissä hopeoituja palleroita. Väri on sellainen syvä vihreä, joka oikeassa valossa taittuu ihaniin sävyihin. Mutta niinhän se kävi myös tätä kuvatessa, että väriloistoa en saanut esiin, kuten en myöskään oikeata helmien väriä.


Riipuksessa on kaksi linkkiä peräkanaa


Korviksissa samat linkit kuin riipuksessa ja hopeiset koukut


Koru on lyhyt, joten siinä on myös säätöketju häntänä.


Ja tässä koko systeemi. 
Oikein ihanaa viimeistä maanantaita, lomaa ja eläkepäiviä!Ja lukijoille mukavaa viikonlopun jatkoa!


- kirsema -

12 kommenttia:

 1. Kaunis korusetti ja ihana ruusuinen lahjarasia. Kyllä eläkeläisen kelpaa näillä koruilla kiirehtiä ;)

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihana lahja <3.
  Mua vaan huvittaa, kun tää mun lukutaito (tai paremminkin näkö) on menny sellaseks, ett luen tämän tästä väärin ja nytkin luin, että "Riipuksessa on kaksi pinkkiä peräkanaa" ja hetken mietin mielessäni, että miltähän sellanen peräkana mahtaa näyttää :D. Aattelin, että on jotain koruslangia :D. Ei se pinkki peräkanakaan varmaan huono olis ollu, mutta kyllä noi kaks linkkiä on pal kauniimmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka! Oikein säikähdin kun luin tuon pinkin peräkanan ja oikein säikähdin, että mitähän sinne tuli kirjoitettua :)
   No melkein samassa veneessä sitten ollaan tuon näköasian suhteen, itse en näe ilman rillejä yhtään mitään kissaa pienempää kirjainta :) Onneksi näitä lukemista helpottavia näkimiä on olemassa!

   Poista
 3. :-D Ihana tuo edellinen kommentti! Samansuuntaisia luki-virheitä sekä näppäillessä että lukiessa tulee itelle usein!!
  Mutta korusetti on hemaisevan ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :D ja kiitos Mags!
   Itselleni sattui tuossa kanssa yksi päivä pienimuotoinen lukihäiriö kun pikaisesti luin Korustamon Eilan otsikon. Toisella lukemalla sitten onnistuin, kyseessä oli enkelikööri eikä suinkaan likööri :)

   Poista
 4. Hieno setti ♥ ja rasiakin on tosi näppärästi tehty :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis korusetti, varmaan mieluinen lahja :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!