torstai 29. marraskuuta 2012

Tunnustuksia...ja salat julki

Huh huh, menipäs tähän kuitenkin jonkin verran aikaa...enkä siis tarkoita tunnustusten saamista vaan tämän tekstin kirjoittamista ja tunnustusten edelleen jakamista. Osaan blogeista on varmaan tunnustuksia tullut aiemminkin ja ehkä useamman kerrankin, mutta omalta osaltani haluan jakaa nämä tunnustukset kuitenkin. 

***Tunnustus 1***
Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu, mutta voi myös tarkoittaa suosikkia. Liebster-palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa.

Tunnustuksen säännöt:

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle.

Kiitos Nanti (blogista Nantilaa) jakamistasi tunnustuksista! Oli varsin mieltä lämmittävää saada tunnustuksia ja vieläpä kaksin kappalein


2. Valitse viisi blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa. 

Eikä sitten ollutkaan ihan helppo valita vain viisi blogia, kun näitä ihanuuksia löytyy vaikka kuinka paljon. Näissä kaikissa blogeissa löytyy kauneutta/erilaisuutta/ luovuutta, joka juuri silmääni miellyttää.

Mona blogista Helmipolkuja - ihanaa uusiokäyttöä astioille

Gesi blogista Helmitarinoita - kaunista luovuutta

Lumijo blogista Lumijon luomaa - tyylikästä ja kaunista

outiriina blogista outiriina - ihania

Ninni blogista Ninnin korunurkka - maltillista ja rauhallista suloisuutta - rohkeasti eteenpäin!

3. Toivo, että ihmiset joille jätit tunnustuksen antavat sen eteenpäin.
 Anna tunnustuksen/tunnustusten kiertää ja tuota samalla lämmintä mieltä sekä ilon tunnetta tunnustuksen saajalle. Halutessasi jaa tunnustus joko yksittäin tai parina niille blogeille, joiden sen haluat saavan. Itse haluan jakaa nämä samalla tavalla, kun ne itse sain eli parina.


 * * * Tunnustus 2***Tunnustuksen yhteydessä toivotaan kerrottavan nämä asiat itsestään:

Lempinumero

8 ja yksinkertaisesti itserakkaasta syystä. Huvikseni googlasin merkitystä ko. numerolle: 

Numero 8 on hajaannuksen numero. Se edustaa evoluution kehityskulunalaisia lakea, murtautumista takaisin luonnosta henkisyyteen. Reagointi, paljastukset, särkyvyys, murtuminen, rotuerottelu, mätäneminen, anarkismi, haavat, eroaminen, avioero. Hengityksestä seuraava inspiraatio, nerokkuus, keksinnöt. Poikkeama, hallitsemattomuus, epänormaalius, hulluus. Kahdeksan edustaa myös viisautta, kokemuksista oppimnista, pysyvyyttä, kärsivällisyyttä ja vastuuntuntoisuutta. Kahdeksan on taloudellisen turvan, varuillaan olemisen, rajallisuuden, itsekurin ja itsekontrollin luku. Planeetoista Saturnus hallitsee numeroa 8.
Numero 8 kanssa värähtelevät harmonisesti värit indigo, kaikki ruskean sävyt, tumma vihreä ja laivaston sininen.
Alkoholiton suosikkijuoma:

Kylläpä taitaa kääntyä vahvasti tuonne kahvin puoleen tämä juomapuoli. Kahvia tulee litkutettua päivittäin ja hieman liiallisestikin. Aamukaan ei lähde käyntiin ilman kahvikupillista. Joskus on täytynyt tyytyä aamulla teekupilliseen, kun edellinen kahvinkeittäjä on unohtanut ilmoittaa, että kahvia saa tuoda kaupasta lisää, ja eihän siitä teestä ole herättäjäksi.

Lempieläin:

Kissa. Jo lapsuudesta alkaen on noita kissoja ollut jos jonkinlaista karvaturria ja vielä on edelleenkin. Muistaakseni aikaisemmat kissat ovat kaikki olleet ainakin vähän sylikissoja, mutta tämä viimeisin onkin sitten ihan omaa luokkaansa. Varsin omatahtoinen kissa, jonka kanssa on kehkeytynyt ihan omat tavat.

Facebook vai twitter:

FB, jonka saloihin olen vastikään tutustunut, koska jossain vaiheessa tein päätöksen, että en tarvitse FB:a omassa elämässäni, mutta niin se mieli näköjään muuttuu :)

Intohimo:

"Kyttäily" eli koruilun kautta on suurena intona ja himona katsella:
- telkkariohjelmista kaikki mahdolliset korut
- vastaan tulevien ihmisten korut
- kaikkien ihanien helmikappojen tarjonnat

Suosikkiviikonpäivä:

"Miks ei aina voi olla perjantai, perjantai, perjantai". Kyllä taitaa olla tuo perjantai se suosikkipäiväni. Perjantai-iltapäivällä saa jättää arkiset aherrukset muutamaksi päiväksi ja nauttia viikonloppuvapaasta, johon kuuluu päiväunet (maailmani sekaisin jos en saa ottaa kauneusuniani), muuten vaan löllöily tekemättä yhtään mitään ja ah niin ihanien helmien hypistely

Suosikkikukka:

Tulppaani. Kevät tulkoon tupahan.

Lempiväri:

Ehdottomasti punainen, jos jokin väri pitää nimetä. Tosin ihania värejä löytyy vaikka kuinka paljon, kun vaan pitää silmänsä auki ja näköaistin valppaana. Ja tässä koruhommassa on tuo värien upea maailma ihanasti auennut

Lukemista:

Kaikennäköisiä "roskapokkareita" tulee mökillä ollessa lueskeltua. Lukemisen suhteen olen sen verran onneton tapaus, että kun otan kirjan käteeni, saan luettua siitä sivun tai mahdollisesti toisenkin ja tämän jälkeen olen autuaasti unten mailla, joten voinet arvata, että kovin nopeasti ei kirjat etene kohti loppua. 

***
 Hyvää tulevaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!