sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Petroolia

Jaa-a, joulu lähestyy uhkaavasti ja kaikkea pitäisi ehtiä. Onneksi omat mukulat ovat jo niin isoja, ettei tarvitse kahmalokaupalla haalia joululahjoja, vaan tässä kohtaa elämää riittää jo "aikuismaisemmat" lahjat. No tämä ei kuitenkaan ole menossa kummallekaan niistä pakettiin vaan aivan muualle, paketissa kylläkin. Tänä vuonna näköjään olen panostanut korulahjoihin. Niissä kaikissa on huomioitu lahjan saajan värimieltymyksiä. Ja kuviakin olen tänne uskaltanut laittaa, koska lahjojen saajat eivät (ehkä) käy täällä kurkistelemassa.

Tässä korusetissä on käytetty petroolinvärisiä oliivinmallisia helmiäsilasihelmiä (8x6 mm) ja pitkiä mattamustia opaakkeja kolmiohelmiä (18x15 mm), mattamustia biconeja ja hapsuhelmiä. Väleihin ripoteltu hopeoituja metallihelmiä. Kaulakorulla pituutta 48 cm ja varalle jatkoketju.
 

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. kiitos outiriina, itse tykkäsin kovastikin tuosta petroolin sävystä :)

   Poista
 2. Kaunis koru. (: Ja kaunis blogi muutoinkin, siksipä annoin sinulle tunnustuksen: http://nantilaa.blogspot.fi/2012/11/tunnustuksia.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen tunnustusten julkistamista: kiitos Nanti Laa niistä :) Yritän palata niihin pikapuoliin ja tervetuloa bloginin seuraajaksi :)

   Poista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!