lauantai 2. helmikuuta 2013

"Albatrossi"

Juha vainion sanoin ja sävelin:
  
"Albatrossi joka lepäämättä liitää
se sinun sielusi on juuri kukaties
taivaan sinessä sä saat vapaana sä kiitää
lapsuustoverini vanha merimies (merimies)
lapsuustoverini vanha merimies"

Niin kuin lupailin tuossa viikolla, että lauantaina on mun oma päivä, johon sisältyy koruilua ja päikkärit ja nämähän toteutuivat suunnitelman mukaisesti. Toki noita samaisia asioita toteutan muinakin viikonloppuina, mutta nyt niiden toteuttaminen tuntui ikään kuin juhlalta, kun ei ollut kukaan hönkimässä niskan takana, vaan sai oikeesti olla yksin ilman mitään velvotteita. Ja sitten aiheeseen eli koruiluun: nämä tarvikkeet kuuluvat sarjaan "sortuminen". Kivet ostin lapis lazulina ja taisi käydä niin, että tämä on sitä värjättyä lapista tai voipihan tuo olla jotain synteettistäkin. Korua tehdessäni sormiini jäi meinaa sinistä väriä, joten värjättyä se ainakin on. Mutta eipä tuo minua haittaa eikä harmita.


Lintulinkit olivat hurmaavat, joten pakkohan nekin oli hamstrata.


Oli tarkoitus väkertää jonkinlainen ranekorukin tähän kaveriksi, mutta enpä sitten vielä sitä jaksanutkaan tehdä. Se odotelkoon tuloaan. Tässäpä tämä sitten tältä erää ja mukavaa lauantaita.

3 kommenttia:

  1. Oi, onpa nätit! Taidokasta työtä!

    VastaaPoista
  2. Kaunis :) mulle tulee noista linnuista ja helmistä mieleen, kun syksyllä, ekojen pakkasten jälkeen pikkulinnut alkaa popsimaan marja-aronioita.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!