sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Upeeta rouheista - projektin kolmas osa

Eikä kahta ilman kolmatta, siis tälle päivälle jo kolmas postaus ja projektissakin kolmas kivi menossa. Niin kuin kaikki muutkin kivet, on tämäkin vailla tunnistusta. Jos joku tietäjä osaa kertoa, niin otan tiedon kiitollisena vastaan. Projektin ensimmäisen riipuksen Mags kertoi muistuttavan sitriiniä.

Mennäänpäs sitten takaisin tähän. Ja aloitetaan riipuskivestä, jonka kuvasin molemmilta puolin.Tällä kertaa laitoin riipukselle myös kaulakorun akaateista (Crazy lace), koska riipuksen väritys meni niin yksiin akaattien kanssa. Tiedä vaikka tuo mollukka olisikin tätä akaattia ;) Koska kivet olivat "jämiä" ja eivät ihan riittäneet, niin pituutta jatkoin muutamalla linkillä, mutta toisaalta hyvä näin, tällä tavoin riipus pääsee paremmin esiin.
Ja nyt sitten toivotan kaikille mukavaa ja toivottavasti aurinkoista tulevaa viikkoa!

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Eila! Noista akaateista olen kauan aikaa jo himoinnut itselleni korua ja nyt sen sain. Joskus näemmä kannattaa odotella ihan rauhassa :)

   Poista
 2. Kaunis on ja sopisi myös minun väritykseeni. Tuo riipuskivi on hieman hankala, kun on muutamia keltaisia korukiviä olemassa. Voisi olla sitriini tai berylli?Voisi olla fluoriittikin,koska on noita laikkuja raakakivessä. Pitäisi ihan kädestä tutkia :D

  VastaaPoista
 3. ii-hana :) mukavasti maustaa nuo linkit tätä korua :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti outiriina! Itse olen aika ylpeä tuosta uutukaisesta :)

   Poista
 4. Hieno on tämäkin projektin osa, rouheat kiviaarteesi ovat ihanat!

  VastaaPoista
 5. Tämäkin aivan ihana. Huomasi, että olit tullut lukijaksi blogiini, tervetuloa. Tulenpa minä samantien sinun lukijaksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa tänne, sinulla oli aika huikeita luontokuvia blogissasi. Tutkailen joku päivä vähän tarkemmin ;)

   Poista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!