lauantai 23. helmikuuta 2013

Upeeta rouheista

Valossa katsottuna värivivahteina näkyvät matta kirkas ja häivähdys keltaista, ihoa vasten katseltuna värejä löytyy tummempana keltaisena, ehkä aavistus rusehtavaan suuntaan sekä myös aavistus oranssia. Tätä kiveä jaksaisi katsella väriensä ja rouhean muotonsa vuoksi vaikka kuinka kauan. Kyseeessä siis itselleni tuntematon, mutta erittäin ihastuttava raakakivi, jonka sain tuliaisena työkaveriltani, suuri kiitos hänelle!


Tähän hetkeen tein kivestä ketjuun liitettävän riipuksen, mutta jos joskus tuuri käy ja löytyy jotain sopivaa kiveä, niin riipus saattaa siirtyä kiinteästi johonkin koruun.

Tällä kertaa myös isäntä osallistui tähän projektiin hiomalla vähän kiven yläosaa, jotta sain siihen hupun istumaan. Ja innostuttaan hiomisesta hän meinasi hioa vähän enemmänkin, koska häntä häiritsivät "epäpuhtaudet", jotka ovat kiven toisella puolella. Itseäni nämä eivät häiritse, joten en antanut hänen "pilata" tätä ihanaa rouheaa kiveä.Pussukoista löytyi myös muita ihania raakakiviä, joten projekti näiden osalta tulee jatkumaan jossain vaiheessa.

^^^^^^^^

Uusia lukijoitakin on tullut muutama lisää, joten tervetuloa joukkoon! Toivottavasti tulette viihtymään sivuillani!

8 kommenttia:

 1. tosi kaunis, ja toisaalta tämän kiven kauneus tulee esiin ehkä parhaiten juuri näin, kun se on yksikseen tämän korun "päätähtenä" :)

  VastaaPoista
 2. Ihanuus-kivi! Kovasti muistuttaa omia rouheita (pieniä) sitriinejäni. Joka tapauksessa upeus juuri noin, issekseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mags! No nyt mullakin on sittne pieni arvio, mitä kivi kenties on ;)

   Poista
 3. Eipä onneksi saanut isäntä liikaa osallistua! Olisi mennyt upeus sen sileän tien;)
  Siis upea on ja pärjäilee itsekseen kyllä ehkä parhaiten:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eila! Onneksi isäntä sanoi ääneen, mitä aikoo tehdä ja sain stopattua!

   Poista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!