sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Raitaa sydämessä

Hei taas!

Vielä oli pakko kokeilla uutta...tai no melkein uutta, tänään opittua kuitenkin. Samaa ohjetta hyödyntäen päätin kokeilla rannekorun väkertämistä ja tämä on lopputulos. Kristallin sijaan tässä käytin mustia mattahelmiä, hopeoituja pyöreitä helmiä ja keskellä kaksi lasista sydäntä. Korviksissa samoja sydämiä hopeisilla koukuilla. Edelleen käytin siimaa, katsotaan kestääkö ja sainko pitävät solmut aikaiseksi.Ja tässä pullonkaula toimii tällä kertaa ranteena, kun en hoksannut kuvata sitä ranteessani. Käy se näinkin :)9 kommenttia:

 1. Kaunis koru! Miten tuo siima toimii korun tekovaiheessa, minulla olis tarkoituksena tehdä yksi siemenhelmi (+ muitakin helmiä) kaulakoru mutta en ole saanut aikaseksi ostaa kunnon helmilankaa. Siimaa kyllä olis. Saako sen siiman kiristettyä tarpeeksi tiukalle jo tekovaiheessa, osaatko sanoa toimisko siemenhelmien kanssa...? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vai onkohan se siima liian liukasta...

   Poista
  2. Näissä väkerryksissä siima oli ihanteellinen ja sain kiristettyä korua sopivasti, koska mustien helmien jälkeiseen yhdistävään välihelmeen laitettiin siimat vastakkaisista suunnista. Kokeilin jossain vaiheessa siemenhelmistä kaulakorun (taitaa olla piperrystä nimeltään) ja muistaakseni siinä käytin siimaa. Siitä ei tullut hyvä, taisin punoa helmet liian tiukkaan. Itsekin olen arastellut tuon korusiiman kanssa, jos ei saakaan pitäviä solmuja aikaiseksi ja miten sen kestävyyden laita on. Mutta nythän tuonkin pääsee testaamaan.

   Poista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!