maanantai 24. maaliskuuta 2014

Marjaisaa ja runsasta

oli toiveena. Tämä siis kuuluu kaverille kans -sarjaan. Toinenkin messukaveri siis hankki itse kivet, ja tällä kertaa kivi on "jade". Aivan kertakaikkisen hurmaavan värinen.

Pitemmittä puheitta: kaulakoru, jossa etuosa on isolenkkistä ketjua ja ketjuun rakennettu marjaterttuja. Niskaosan päädyin laittamaan kivistä joiden välissä hopeoituja palleroita. Ei muuten ollut mikään helppo kuvattava ja tällä kertaa muotonsa takia, mutta näillä mennään :)Rannekoru: samaa isolenkkistä ketjua, jossa PALJON kiviä...ja sen mukainen on sitten myös paino. Toivottavasti ketju kestää :)


  

Ja korvikset: nekin terttumaiset :) Enempää en uskaltanut painoa korviksiin laittaa, jotta korvat kestävät :)

 
Kaiken kaikkiaan kiviä meni kolme nauhallista eli aikamoinen määrä. Tällaisessa mittasuhteessa en olekaan aiemmin näitä terttukoruja tehnytkään, onneksi sanoin hänelle, että ottaa varmuuden vuoksi kolme nauhaa. Aikaa tähän vääntelyyn meni useampi tunti, mutta kuka sitä nyt tunteja laskee :) Ja tulipa puristeltua pihtejä siihen tahtiin, että nyt on sormissa nahka hellänä :)

Mukavaa maanantaita !

toivottelee

 - lomaileva kirsema -

7 kommenttia:

 1. Oi että, onkin kauniit korut :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Eila!

   Kyllä käsi venähtää kun tuon laittaa ranteeseen :) Ei vaan, ei se ihan niin painava ole :)

   Poista
 3. Kiitos KatMan!

  Ja aivan oikein, mukava tehdä toiselle toisen omasta :) Ja onneksi aika hyvin on tässä vuosien varrella on myös toisen maku tullut tutuksi, joka myös helpottaa hieman työtä :)

  VastaaPoista
 4. Vau mikä hieno uus banneri !!

  Ja uskotko, että kun lukulistan kuvassa näin noi korut ilman että luin tekstiä, ajattelin, että ihan kuin kypsiä ja vähemmän kypsiä puolukoita :). Eli varsin marjaisaa tosiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka!

   Ja arvaapas mitä, sama mielikuva kuin korun tilaajalla :) Hän on aikaisemminkin noita "marjoja" ostellut ja mietittiin jo hymy huulilla mikä marja olisi seuraavaksi vuorossa...tyrnimarja ainakin vielä puuttuu marjasarjasta :)

   Poista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!