sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Pyyheripustimia

Jahas ystäväiset, Joulu on yllättävän lähellä. Päivissä kuitenkin aika monta, mutta kun se aika kuluu niin mahdottoman nopeasti ja yks kaks huomaa, että nyt se kolkuttaa ovella. Aikani kuluksi tein muutaman pyyheripustimen, ehkäpä nämä menevät pukin konttiin :)

Ensimmäisen päänvaivan aiheutti ripustuslenkki, kuinka saan siitä tarpeeksi pitävän ja siistin. Oivallus tuli monen virityksen jälkeen ja oikein hävettää kertoa kuinka yksinkertainen tämäkin ratkaisu oli. Nahkanauhan päihin tarpeeksi suurella neulalla reiät, että saan piikin menemään läpi. Pitoa syntyi! Vähän koristetta perään ja verhonipsutin jatkoksi. Päällystin nipsuttimen rumat metalliosat kieputtelemalla lankaa ympärille.


Sinisen ja turkoosin yhdistelmässä käytin mikrokuitunauhaa, joka itse asiassa työstyi paremmin, mutta kaipa se yhtä pitävää on. Ainakin toivon niin.


Kohta täytyykin lähteä synttärikahveille. Ihan tuli 82 vuotta mittariin anopille. Lämpimät onnittelut hänelle ja muille ihanan aurinkoista sunnuntaita.

- kirsema -

6 kommenttia:

 1. Avoimesti tässä kerron, että ryöstän ideasi :-D Ainakin muutaman kokeilen tehdä, niin kivoilta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vapaasti vaan varkaisiin :D Ei taida kovin omaperäinen idea olla tämä.

   Itse aion jossain vaiheessa olla vähän varkaissa KatMan:n idealla, jota hieman muunnan. Paitsi KatMan, jos jossain vaiheessa luet tämän, niin voit toki kieltääkin, jolloin en myöskään lähde varkaisiin. Kyseessä siis riipuspohjan täyttäminen.

   Poista
 2. Täytyypä itelläkin laittaa korvantaakse :D Jos vaikka sais joululahjukseksi tehtyä :D Hienoja ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja pikkuinen pyyhe kaveriksi lahjukseen :) Kiitos Veera K!

   Poista
 3. Olen myös tehnyt tuollaisia, mutta erilaisia:)
  Mun ripustimet poikkeaa jatkuvasti, siis parantamisen varaa olisi niissä.
  Sun ripustimet on vankemman näköisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eila! Muistin nähneeni näitä jossain, mutta kun en ollut satasella varma, että oli sun, niin enpäs laittanut nimeäsi :)
   Aika vankkoja näistä tuli, ekat yritykseni olivat vähän heppoisempia, joista toinen jo vaatii hieman parannusta :)

   Poista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!