sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Vuorossa nilkka

Huh, olipas eilen tuskainen päivä tai oikeammin tuska alkoi jo perjantaiaamuna. Ihmettelin kun heräsin, että olenpas nukkunut taas oudossa asennossa, kun lapaluiden välinen alue oli jumissa. Päivän mittaan kipu alkoi kohota kohti niskaa. Lääkkeiden voimalla painelin perjantaina illalla nukkumaan ja kuvittelin jumin laukeavan yön aikana, mutta annas olla, eilinen päivä olikin hyvin tuskallinen, kun ei pystynyt kunnolla liikuttelemaan yläkroppaa saatika käännellä päätä yhtään rivakampaan tahtiin. No selvisihän se jumin syykin, ainakaan mitään muuta en keksi kuin sen, että innostuin torstaina kokeilemaan punomista kumihimo -tekniikalla ja hyvin yksoikoinen käden liike varmaankin sai jumin aikaiseksi. Punominen oli varsin hauskaa, mutta saapi nähdä teenkö sitä toisen kerran tai ainakin täytyy muistaa, että vain hetken kerrallaan.

Lapaluista ja niskasta päästäänkin sitten itse aiheeseen. Näitä on tullut vähemmän tehtyä ja tämänkin värkkäsin toiveesta. Aatoksissa oli koru nilkkaan, jota voi helposti yhdistellä erivärisiin vaatteisiin. Näin ollen laitoin koruun huurrelasihelmiä, muutamia valkoisia helmiäislasihelmiä sekä korumetallia. Tämän kuvittelen olevan helppo joka suhteessa :)


ja tässä lopputulema kokonaisuudessaan


¤ Mukavaa Äitienpäivän jatkoa ¤

Omasta Äitienpäivästäni voit käydä kurkistamassa Jotain ihan muuta -sivulla.

6 kommenttia:

 1. Kiva nilkkakoru! Voi noita jumia, vanhuus ei tuu yksin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eila! No juurikin näin, vanhuutta ei pääse pakoon :)

   Poista
 2. Vanhuutta ei pääse pakoon, totta, mutta on noita nuoremmillakin! :) Minä huikeassa 22 vuoden iässä kärvistelin koko viikonlopun kamalan lapaväli "piston" kanssa. Meni onneksi ohi itsestään lopulta... :) Nilkkakoru on ihanan kesäinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kilpajuoksua ei tosiaankaan voita ja ne lapavälipistot on tosiaan kamalia ja varsinkin kun kipu alkaa kohoamaan ylemmäs, niin tuska on kaksinkertainen! Kiitos Miina :)

   Poista
 3. Toivottavasti menee jumit ohi, auttaisko jooga (mun vakioneuvo!).

  Nilkkakoru on kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mags! Jumi helpotti tällä kertaa, tosin lääkkeiden voimalla :)

   Poista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!