lauantai 4. lokakuuta 2014

Pyörylöitä

Tänään olikin oikea pyöreyden päivä :) Tarkoitus oli tehdä koru ranteeseen, mutta sitähän ei tullut. Sen sijaan tuli kaulakoru ja kahdet korvikset, toiset settiin ja toiset muuten vaan. No jos totta haastellaan, luulen, että näistä tulee joululahjat. Ajoissa kun aloittaa, niin ehtii hyvin :) Olipas muuten pitkästä aikaa hauska tuhrata korujen kanssa, on hiukkasen ollut homma ja ideat kateissa, mutta jospa se tästä taas lähtee käyntiin.

Kaulakoru on tehty nauhaan, rinkula ja linkki on päällystetty kumiputkella, keskellä viistehiottu lasihelmi. Oikein hävettää kertoa, mutta tunnustan nyt kuitenkin. Ei millään riittänyt ajatus, kuinka saan säätösolmun solmittua toisesta päästä, ei onnistunut vaikka kuinka yritin. Olen kyllä aikaisemminkin tehnyt säätösolmun onnistuneesti, mutta kun suksi ei välillä luista. Aikani tuhrattua oli pakko pyytää apua isännältä, joka ei ymmärtänyt alkuunkaan, mikä nyt yhden solmun tekemisessä on niin vaikeaa. No nyt hänkin voi sitten sanoa ääneen, että on osallistunut korun tekoon :)

Korvikset ovat niin ikään kumiputkeen sullotuja linkkejä, keskellä metallihelmet ja pari mustaa lasihelmeä.

Sitten mennään muuten vaan korviksiin, joissa siniset helmiäislasihelmet vaijerissa. Oli muuten sen verran sininen väri, että sattui oikein silmiin, kun näitä tein.
Oikein mukavaa lauantai-illan jatkoa.

- kirsema -

7 kommenttia:

 1. Hauskoja ideoita sulla... 😀

  VastaaPoista
 2. Kiitos MAGS kommentista, jonka onnistuin poistamaan :(
  Mags siis kirjoitti jotain näin: Oo, hieno musta setti!! Onneksi oli sähköpostissa tallessa, ettei tarvitse alkaa valehtelemaan :D

  Ei näköjään ole mun päivä tänään...en tajua mitään ja sormet hyppii minne sattuu!

  VastaaPoista
 3. Huikaisevan kauniita ja ihanat ideat!!

  VastaaPoista
 4. Tosi kivat nuo siniset korvikset, hauska idea !

  VastaaPoista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!