maanantai 20. lokakuuta 2014

Jämiä pois :)

Tämä sairausloma alkaa olla liian tuotteliasta korujen suhteen, kohta niitä on taas niin paljon, ettei joukkoon mahdu :) No en sentään ole pelkästään istunut korupöydän ääressä, vaan joka päivä olen lenkkeillyt, paitsi eilen, kun satoi vettä. Mutta tänään olin jo aamulla puoli yhdeksän aikaan marssimassa lääkäriin hakemaan lausuntoa, mutta kyllä olikin ihanan happirikas ilma lönkytellä. Takaisin tullessa alkoi jalassa tuntumaan epämiellyttävältä, mutta kotiin oli tultava. Ehkä tämä joku päivä hellittää. 

On se kumma miten noihin helmilaatikoihikin kerääntyy jämähelmiä. Päätinpä tehdä yhden hyvän työn ja vähentää jämien määrää. Ja tällainen soppa syntyi simpukankuorihelmistä, helmiäislasihelmistä, lasihelmistä ja kumipintaisista lasihelmistä:Kävin oikein ulkona kuvaamassa, kun laiskuuttani en viitsinyt studiota virittää, mutta hämäriä kuvia tuli ulkonakin.

Mainiota maanantaita!

- kirsema -

10 kommenttia:

 1. Kaunis setti, hyvin sopivat yhteen pinkit ja ruskeat.
  Kuvat näyttävät ihan hyviltä, ei mitään hämärää näkyvissä!
  Paranemisia sulle<3

  VastaaPoista
 2. Hyvin tehty! Pitäisi ottaa esimerkkiä, kun en edes löydä etsimiäni helmiä 'ylimääräisten' joukosta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mags :)

   Ja sitten kun niitä ylimääräisiä on kaiken kukkuraksi monessa eri paikassa, ainakin itselläni on...
   Joskus olen miettinyt, että laitan kaikki yhteen pötköön ja katson mitä niistä saisi aikaiseksi, mutta taitaa tulla sellainen sekametelisoppa, että kannattaa suosiolla jättää väliin :)

   Poista
 3. Vau! Tosi hienoja! :)

  Itsekkin teen koruja!
  http://self--made.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini!

   Täytyypäs tulla kurkkimaan :)

   Poista
 4. onpas tosi kiva setti jämistä :). hauskoja väriyhdistelmiä! mullakin tursuu laatikot ja jokapaikat jämähelmiä ja ihan avaamattomiakin paketteja mut niin vaan piti lisää tilata taas tänään :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi N :-) se on todella niin, että kun kaunista löytää, on ihan pakko ostaa, vaikka ei niin ehkä tarvitse. Toisaalta onhan sekin tapa kartuttaa varastoa :-)

   Poista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!