tiistai 15. huhtikuuta 2014

"Pönttö"

Moikkelis!

Männä viikonloppuna postailinkin jo jutun, jossa esittelin omaa lahjaani tulevalle eläkeläiselle ja kerroin siinä pöntöstä/pallista, jolle en tiennyt oikeaa nimeä, ja jonne jokainen lahjansa laittaa.

Nyt on pönttö verhoiltu uuteen kuosiin työkaverin toimesta ja hänen luvallaan sain laittaa kuvia siitä tänne blogiini tuon lahjajutun jatkoksi. Mun mielestä pöntöstä tuli oikein viehättävä ja siinä on säilynyt ajan henki :)

Ja aika hyvä kuvia tuli myös, vaikka kamera ei ollutkaan mukana, mutta onneksi on tuo puhelimen kamera. Nyt siis tietää, että voi kuvailla myös tarpeen niin vaatiessa sillä :)
Ja tarkempisilmäinen huomaakin, että pönttöön on jo laitettu yksi lahja :)

Ja kyllä, pöntön varaosa (nappi) on liitetty mukaan

Mukavaa loppuviikkoa ja aurinkoista (toivottavasti) Pääsiäistä kaikille. 
Minä ainakin olen tilannut auringon tuonne mökkipaikkakunnalle :)

- kirsema -

4 kommenttia:

 1. Tutun näköinen "pönttö". Olen melko vakuuttunut, että meillä on ollut samanlainen, kun oon ollut lapsi. Tai ainakin jotain, mikä on samaa kangasta, koska tosiaan on niin kotoisan oloinen.
  Ehkä nojatuoli, en muista.

  Ja mua huvittaa toi sana "palli", kun näiden mun 2 vuotta kestäneiden sisustusalan opintojen ajan meidän yks opettaja on tolkuttanut, että palli ei oo ammattikieltä, vaan rahi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, onneks en ole mikään sortin ammattilainen noissa sisustus-/verhoiluhommissa ja varsinkaan en ole ollut niiden opintojen piirissä. Siinä vois opettaja olla ihmeissään, kun ei mun kieli/mieli oikein taivu moiseen ammattisanastoon :)

   Itse asiassa kerroin tänään työkaverille, että meillä ei kotona moista rahia (huomasitkos, sormeni taipuivat oikeaan sanaan) ollut, mutta kummeillani oli ja siinä saattoi olla joku nahan tyylinen päällyste, muistaakseni joku vihreä/punainen väritykseltään. Ja taisinpa aina kurkistella salaa pönttöön, jos sieltä sattuis löytymään jotain mielenkiintoista :)

   Poista
 2. Rahihan tuo, noita oli silloin, kun olin lapsi. Käytännöllinen:) Ja nyt kiva lahja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eila!
   Ihanaa kun muillekin tämä rahi on tuttu juttu :)

   Poista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!