lauantai 12. huhtikuuta 2014

En keksi mitään otsikkoa, mutta lahja tämä on

Olin eilen illalla vissiin jotenkin "sekaisin", kun bloggasin lahjarasiajuttua...laitoin sen ensin väärään blogiin ja ehdin sen jo julkaistakin siellä :) Onneksi kopiointi toimi kahden blogin välillä ja sain sen siirrettyä oikeaan blogiin. No tulipahan tämäkin testattua!

Meillä se töissä väki taas vaihtuu, yksi lähtee ja toinen tulee tilalle, joten arvanettekin, että jälleen on syntynyt pieni läksiäislahja ja kuinkas muutenkaan kuin kaulakoru. Tarkoitus on, että työyhteisössä jokainen antaa jonkin pienimuotoisen muiston itsestään tulevalle eläkeläiselle. Mutta paras juttu tässä on se, että kaikki tuodut lahjat laitetaan "pönttöön", joka on myös lahja hänelle. "Pönttö" on sellainen vanha palli, jossa on ainakin mun lapsuuden aikana säilytetty käsityötarvikkeita eli siinä on irrotettava kansi. "Pönttö" on työkaverin toimesta uudelleen päällystetty, hän kun käy työväenopistossa jotain verhoilukurssia.

No jep, itse siis tein korun, kun sattuu olemaan sitä ominta aluetta ja lahjojen saaja on korujen käyttäjä. Tällä kertaa käytin jadea ja puuhelmiä. Värit ovat hillityt, koska en ole hänellä kovin räväköitä värejä nähnyt.


Pitihän kaulakorulle olla kaveriksi myös korvikset :)


Siis setillä mennään :)

 
Mun mielestä toi lukko on hauska ja parasta siinä on, että se on helppo käyttää kipeillä sormilla
No lahjahan ei ole mitään ilman rasiaa, joten sellaisenkin sitten väsäsin :) Olenko nyt jotenkin hurahtanut näihin rasioiden tekemiseen?


Meillä oli muuten aamulla taas kerran kissan suhinaa ja murinaa kuultavissa. Pepin "kaveri" päätti tulla olkkarin ikkunan taakse tervehdysreissulle. Kerrankin sattui kamera olemaan hollilla ja sain napattua muutaman kuvan. Harmi kun ei ole ääntä mukana :)

Leppoisaa lauantaita!

- kirsema -

6 kommenttia:

 1. Ihana korusetti. Varmaan lahjansaaja on tyytyväinen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti!

   Toivon ainakin, että setti miellyttää :)

   Poista
 2. Kaunis setti ja onpa näpsäkkä tuo lukko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Mags!

   Harmittaa, kun en muista mistä lukon ostin, ostin siis vain yhden kokeeksi, mutta ehkä jostain tulee vielä vastaan :)

   Poista
 3. Todella upea korusetti ja lukko kruunaa kauniin korun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Eija!

   Välillä löytää noita "helmiä" :)

   Poista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!