sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Kaksoisvaijerissa marmoria

Aloitin eilen tyynynpäällysprojektin ja tarkoitus oli tehdä kaksi uutta tyynynpäällistä. Näppärästi leikkasin ensimäiseen tyynyyn kankaan valmiiksi ja olin aloittamassa toista, mutta sitten pitikin ensimmästä alkaa mallailemaan ja lopputulosena se, että vain yksi tyyny sai uuden kuoren. Tämäkin oli työn ja tuskan takana, kun ei hutsita noi ompeluhommat. Toinen tyyny saa edelleen tyytyä vanhaan kuoreen ja odotella aikaa parempaa...
Ja nämä jutut eivät millään sitten liity toisiinsa, mutta kun ompelu ei huvittanut, niin siirryinpä sitten koruilemaan. Olin kirjasta nähnyt kolmen vaijerin korun ohjeineen ja sitä oli pakko kokeilla, mutta kokeilinkin sen kahdella vaijerilla. Kivenä pinkki marmori ja valkoinen helmiäislasihelmi. 


Marmorikivet ovat pitkään odottaneet vuoroaan, ehkä senkin takia, että ovat jämähelmiä ja eivätkä ole riittäneet mihinkään ja toisekseen värisävy on hieman vaikeahko yhdistettäväksi mihinkään.

  
Yhdessä kohdassa kävi pieni moka: vaijeri jäi pullottamaan vähän rumasti, mutta ei haittaa. Pienellä mokallahan saa aikaiseksi persoonallisen korun ;)

- Hyvää sunnuntaipäivän jatkoa -

Tervetuloa maailmaani uudet lukijat!
Huomasitkos, että blogin ulkoasu on hieman muuttunut. Viikolla kun ei jaksa koruilla, niin täytyy itseänsä viihdyttää tietimäkoneen ääressä ja sieltähän löytyy vaikka mitä pikku kivaa. Eli bongasin sieltä bannerinmuokkausohjelman ja sitähän oli sitten pakko kokeilla ja tälläistä sitten sain aikaiseksi. Itse ainakin tykästyin tuohon uuteen kuvaan ja toivottavasti myös miellyttää muita.

2 kommenttia:

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!