keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Ja vuodet ne vierivät :)


Kylläpäs taas näitä synttäreitä, viime viikonloppuna oltiin kaveripariskunnan 110 -v. kimppasynttäreitä viettämässä. Ei siitä sen enempää, koska ne juhlat eivät liity näihin kuviin.

Tämä setti lähti siskolle yllärinä postin välityksellä, joka ensi viikolla viettää omia synttäreitään. Paikan päälle ei olla menossa, mutta voihan sitä kahvitella sitten myöhemminkin, kun ollaan sinne päin menossa.Pitkästä aikaa kaivelin puuhelmet esiin ja yksinkertaista tuli nauhaan punottuna.

Muutamia kertoja laitoin ja purin, kun ei millään ollut oman silmän mukainen, mutta vihdoin ja viimein se nappasi :)

On se jännä, että välillä syntyy tosi nopeasti ja toisinaan ei sitten millään tule mieluista. Mutta onhan se kiva, kun on haastetta!
Omasta mielestä värityksestä tuli kivan syksyinen. Siskolleni en juurikaan punasävyistä ole tehnyt, joten nyt oli sen vuoro.

Tämä kaulakoru taas meni ystävälle, joka myös pyöreitä täyttää. Tänä vuonna onkin paljon näitä pyöreitä täyttäneitä tai täyttäviä, itseni mukaan lukien sitten jossain vaiheessa :)
Materiaalina taguapalmun siemen mustassa palloketjussa. Ja tässä on myös upean herkullinen punainen sävy. Oli muuten väri nappivalinta, koska hänkin on pikkuhiljaa pääsemässä punasävyihin mukaan :)

Ilman pitempiä turinoita vielä kerran lämpimät onnittelut heille ja myös kaikille muillekin synttäreitä viettäneille/viettäville.

- kirsema -

8 kommenttia:

 1. Vitsi mikä namu tuo eka koru,ihanan marjaisat sävyt!
  Minullakin on tagua-siemenestä tehty koru,vihreä väriltään:)

  VastaaPoista
 2. Näyttää ihan puolukoilta noi helmet :). Sopii syksyyn <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei tartte metsään mennä, kun löytyy marjat läheltä ;-).
   Kiitos Annukka!

   Poista
 3. Upeita koruja molemmat :-) Tuo toinen punainen näyttää tutulta! Kiitos vielä!

  VastaaPoista
 4. No nyt nappas! Ihanat! On niin mun väritystä. Kivasti sommiteltu myös.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!