sunnuntai 16. elokuuta 2015

Tällaista tänään

Eka työviikko takana ja jo heti ekan työpäivän jälkeen tuntui siltä, ettei ole lomaillutkaan viittä viikkoa. Nopeasti se unohtuu näköjään.

Ja kotonakin siis tapahtui muutoksia loman aikana, molemmat pojat muuttivat omilleen ja kissa on harjoitellut kyläilemistä nuoremman kotona. Joten hiljaista on meidän huushollissa! Saas nähdä saadaanko kissaa enää takaisin :)

Tällä kertaa kolme esittelyä, kaksi korua valmistui tänään yllättäen iskeneen koruintoilun myötä ja yksi vähän aikaisemmin. Tuo valokuvaaminen tuntuu vaan niin hankalalta...
Ja jälleen tätä tuplakorua. 

Mustia, valkoisia ja kirkkaita lasihelmiä sekä hopeoituja metallihelmiä.Pieni pilkahdus väriäkin joukossa :) ja nauhojen päissä metallikukkaset.

Tässä monivärisenä hohtava lasihelmi, jossa reikä on sivussa. Lisänä lilaa ja harmaata fasetoitua helmeä sekä musta lasihelmi.Kuviinhan en sitten saanut sitä väriloistoa näkyviin!Ja korvikset :)Sinisenä samaa hohtavaa helmeä kuin ylemmässä setissä ja reiät ei näissäkään ole keskellä. Lisänä kirkasta ja sinistä ja muutama musta. Kaikki siis lasihelmiä.

Tällaista siis tänään ja seuraavalla kerralla jotain muuta. Mukavaa alkavaa viikkoa ja mikäli sinulla on vielä lomaa, niin mukavaa lomaa!

- kirsema -

12 kommenttia:

 1. Ihan Kirseman näköisiä koruja. ♥

  Tuo ensimmäinen... voi jestas, miten ihana! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos KisuKipinä!

   Samoilla linjoilla mennään :)

   Poista
 2. kauniita koruja:) Minuakin kiehtoo tuon ensimmäisen kekseliäs rakenne...
  On varmasti iso muutos kun koti hiljenee ja kisukin meinaa muuttaa majaa:).Me oltiin viikko mökillä ja joka päivä meinasin rueta etsimään kissoille ruokaa, mutta Pilli&Pullahan olivat kotona mummon hoivissa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mamma A, :)

   Muutos on aika iso, ehkä siihenkin tottuu! Ja poika ilmoitti tänään, että kissa viihtyy niin hyvin hänen luonaan, joten ethän vaan tule hakemaan sitä vielä tänään pois :) No vierailkoon kissa nyt siellä sitten.

   Poista
 3. Oi, ihania koruja, etenkin tuo eka on myös mun mieleeni ihan sikana :D

  VastaaPoista
 4. Onpas kauniita koruja, kyllä musta on vaan aina niin tyylikästä:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helinä :)

   Totta, musta on aina yhtä tyylikäs!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti! Omasta mielestänikin siitä tuli onnistunut yksilö :)

   Poista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!