keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

P

Haa, otsikko on oikeasti lyhyesti ja ytimekkästi P, kirjoittaminen ei jäänyt kesken.

Taasen koittaa yksi päivä, jolloin joudumme jättämään hyvästit työkaverillemme hänen suunnistaessaan kohti uusia tuulia.


Niinpä päätin, että muistan häntä pienellä läksiäislahjalla ja kuinkas muutenkaan kuin korun merkeissä. Koruja hänellä on kyllä ennestäänkin, tämä on 100 % varmaa tietoa, mutta kyllä yksi vielä joukkoon mahtuu ;) Itse asiassa hänelle valmistin elämäni ensimmäisen "tilauskorun" ja muutama muukin koru on tässä matkan varrella tullut tehtyä, joten luonnollinen päätös yhteiselle korutaipaleelle on vielä yksi koru.Toisaalta tämä yhteinen korutaival saattaa myös jatkuakin...Tällä kertaa korussa on hieman hempeämmät sävyt, koska ajattelin vähän rikkoa rajoja hänen kohdallaan käyttämällä hänelle ehkä ei niin "omia" värejä, mutta omasta mielestäni värit sopivat hänelle. Koska tiedän, että vaalenpunainen on ehdottomasti ei -listalla, niin sitä en sentään uskaltanut hänelle laittaa tähän ;) Aika monia värejä on hänen koruissa käytetty, mutta vielä jää värejä tulevaisuuteenkin :)

Koru on valmistettu lasihelmistä: putket ovat vähän oranssiin suuntaavat ja pyöreät lasihelmet ovat oikeasti hieman harmaampia ja tummempia kuin mitä kuva kertoo. Tässä alemmassa kuvassa on väri lähempänä oikeaa sävyä, mutta ei sekään ole vielä täydellisesti oikea.


Riipuksena roikkumassa tuollainen musta lätykkä linkin jatkona.


Ja nyt pääsin siihen vaiheeseen, että on aika toivotella myötätuulta P:lle ja onnea uuteen työpaikkaan! 


t: kirsema

PS. pysyhän jatkossakin "linjoilla"!

10 kommenttia:

 1. onpa hyvä yhdistelmä, tosi onnistunut koru :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos outiriina! ja haastetta hieman korun saajalle :)

   Poista
 2. Kiitos tätäkin kautta :). Niin kuin oli puhetta jo aiemmin, niin otan haasteen vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan itsellesi :) Kiva haastaa välillä ;)

   Poista
 3. Kaunis koru, minusta värit ovat tosi upeat ja riipus ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miina! On muuten luonnossa vähän kauniimmat värit. Tuo ruskeanharmaa oli tosi haasteellinen kuvattava, mutta oranssi näyttää melkolailla samalta myös luonnossa

   Poista
 4. Tosi kaunis koru, värit on niin herkut:)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!