keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Voitto ja vähän koiruutta

Tämä nyt ei varsinaisesti kuulu tälle puolelle, mutta on tässäkin hieman korujuttua, joten ihan perusteltua kirjoitella etusivulle.

Osallistuin tuossa KORUSTAMOn Eilan suurarvontaan ja voitin itselleni ihanuuden eli rannekorun korviksilla, jotka tänään saapuivat postin mukana. Rannekoru oli ihan mun mittoihin tehtykin vielä :) Kiitos Eila vielä kerran!

Ja nyt siihen koiruuteen. Joitakin viikkoja sitten työkaverin koira, silkkiterrieri, synnytti viisi reipasta pentua: Pertti, Vertti, Martti, Mortti ja Hilja. Ekan kerran pääsin katsomaan vuorokauden ikäisiä ja parisaataa grammaisia hiirulaisia, tämän jälkeen näin veijarit pari viikkoa sitten. Silloin niistä jo näkyi koiran mallia. Eilen koitti sitten päivä, jolloin kaikki viisi pentua tulivat työpaikalle vierailulle. Olivatpas ne kasvaneet ihan silmissä ja painoakin oli jo 1,3 kg. Siis kerta kaikkiaan olen aivan hullaantunut niihin pentuihin <3

Vilkkaista pennuista sain räpsittyä muutaman huonolaatuisen kuvan, mutta laitanpas ne siitä huolimatta tänne näytille. Olivat muuten varsin kovia nuoleskelemaan ja puremaan varpaita :)

 Tässä kohtaa pentu sai sitten napsattua oikein kunnolla naskalinsa kiinni varpaaseeni :)


Avaraa ja uutta maailmaa tutkiessa iski väsy kavereihin ja kaikki olivat unten mailla :) Yksi pennuista pääsi uinahtelemaan työkaverin syliin, loput olikin sitten yhdessä mytyssä sikin sokin toistensa päällä.
 

Olipas mukava jakaa tämä ihanuus muillekin. Oikein mukavaa keskiviikon jatkoa!

PS. Kaksi herätystä ja sitten alkaa loma :)

9 kommenttia:

 1. Ihana koirajuttu:)
  Ja kiitos vaan itsellesi! Voittamani korvikset ovat suloiset!! Kiitos:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eila ja ole hyvä vain :) Toivottavasti korviksille on käyttöä!

   Poista
 2. Ihanat pennut! Tällaiset kuvat iskee kovan kuumeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuumetta vähän rupes nostattamaan täälläkin, mutta isäntä laski lämmöt nopeasti normaalilukemiin :) Onneksi kaikki pennut, tai ainakin 4, oli jo varattu ;)

   Poista
 3. Voi että kun ihania! Olen pitkään jo haaveillut silkkiterrieristä.... Jospa joskus tulevaisuudessa saisi hankittua ♥ Kiitoksia korviksista, tupsahtivat eilen postiluukusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrassaan hurmaavia otuksia <3 Toivottavasti korvikset olivat mieluisat :)

   Poista
  2. Olivat hyvinkin mieluisat, tulee varmasti käytettyä ;)

   Poista
 4. Ihania koiranpentuja :) Minä olen käynyt töissä mökiltä käsin ja näin ollen en ole nähnyt vielä korviksia... Mutta täytyy joku päivä mennä pyykkäilemään ja tsekkaamaan posti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suloiset on pennut :) Kipasepas nyt pyykkihommiin, niin näet voittosi :)

   Poista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!