keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Sandaali

Esikoispojalta irtosi nappi shortseista päivänä eräänä ja ystävällisesti hän pyysi, että josko voisin ommella napin kiinni. No tuumasin, että otapas poika neula ja lanka omiin pikku kätösiin ja kokeilepas ovatko taidot ruostuneet sitten ala-asteen käsityötuntien. Nuoripari hiippasi yläkertaan etsimään ompelutarvikkeita ja työpöydälläni sattui olemaan projektin alla (ollut talvilomasta asti projektina) fuksian värinen koru. Miniäkokelas oli ihastunut helmien väriin, mutta ei arvannut minulle kertoa asiasta ja niinpä poikani yhtenä iltana tuli kököttämään  viereeni ja kertoi tästä ihastuksen kohteesta.

Tuumasta toimeen, päätinpä jälleen ilahduttaa (ainakin toivon niin) miniäkokelastamme uudella korulla niistä kyseisistä helmistä, joita sattui muutama ylimääräinen olemaan varastossa.Vähän piti kapseloidakin


Ja koska kyseessä nuori nainen, laitoin riipukseen sandaalin :)


PS. Olivat pojan taidot ruostuneet, jouduin kuitenkin ompelemaan sen napin itse :)

Mukavaa illan jatkoa!

terkuin


6 kommenttia:

 1. Kaunis nuoren naisen koru ja kiva sandaali:)

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis!

  Miten toi kapselointi on tehty, ihan renkailla (äkkiseltään tutkittuna)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihan renkailla on tehty. Jos katsot toukokuun teksteistä "Kapseloitua", yritin siellä selittää kommenteissa sen tekemistä. Myös Youtubesta löytyy video, en kyllä muista millä nimellä, kun sattumalta sen itse bongasin sieltä.

   Poista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!