torstai 18. heinäkuuta 2013

Mökille :)

No niin, tänään koittaa se hetki, kun mitataan tämän akan rohkeutta. Lähden siis etukäteen yksin mökille ja loput tulevat huomenna perässä. Onhan mulla toki kissa mukana, mutta hänen vahtimisensa kohdistuu ruokakuppiin ja jääkaappiin, joten turvakissaksi siitä ei sen kummemmin ole. Mutta ei se mitään, yritän ainakin olla rohkea :) 

Eihän siellä oikeasti ole mitään hätää, mutta kun ilta koittaa ja kuulee kaikki ripsahdukset ja rapsahdukset, niin siinä kohtaa alkaa mielikuvitus toimimaan. Harmi, kun mökkinaapuritkin tulivat parahiksi käymäään kotosalla, olisin muuten lainannut sieltä koiran vahtimaan mun yöunia, mutta eihän sekään olisi onnistunut, itse olisin saanut vahtia kissaa ja koiraa, ettei ne ota yhteen.
Oikein mukavaa lomaa lomansa aloittaville ja jatkaville ja työniloa niille, jotka jo ovat palanneet arkeen tai ovat palaamassa arkeen loman jälkeen!

PS. Blogihiljaisuuden ajaksi laitan kommenttien valvonnan päälle.

6 kommenttia:

 1. Samanlainen risahdusten ja rasahdusten kuuntelija toivottaa ihanaa mökkilomaa :).
  Toivotaan, että meillekin riittää aurinkoa ja lämpöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka! Onneksi on muitakin arkajalkoja :)

   Kyllä meillekin vielä riittää paistetta ja lämpöä, vaikka tällä hetkellä ei juurikaan siltä näytä ;)

   Poista
 2. Hauskaa mökkeilyä! Äläkä tee samaa kun minä, nimittäin olin yksin mökillä ja luin ihan mahdottoman jännää dekkaria. Silloin tosiaan alkoi kuulostelemaan risahduksia ja rasahduksia vielä enemmän, varsinkin kun oli jo vähän pimeämpää iltaisin;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Dekkarit pannassa :) ainoastaan roskarakkausromaaneja tyrkyllä, joten sen myötä kaikki pitäis olla kunnossa ;) Tosin täällä alkoi tuulemaan ja kävyt singahtelee peltikattoon, joten saas nähdä kuina illan pimetessä käy ;)

   Poista
 3. Suloista mökki-iltaa! Enkeleitä sinne ajattelen sinua suojaamaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eila ihanasta ajattelusta <3
   Hyvin täällä on mennyt, tuli saunottua oikein kunnolla ja vähän grillattua. Sadetta kyllä ropsutteli jossain vaiseessa vähän rivakamminkin, mutta nyt paistelee aurinko!

   Poista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!