sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Korviksista riipukseksi

Tultiin välillä käymään kotosalla, kun vanhempi poika saapuu tänään kotiin Saariselältä, jossa oli viikon lomaa viettämässä. Huomenna olis tarkoitus lähteä takaisin mökkeilemään, kunhan saan ensin käytyä hampilääkärissä. Viime maanantaina heräsin siihen, kun purin hampaita lujasti yhteen ja sen jälkeen alkoi jomotus. Keskiviikkona kävin ekan kerran hammaslääkärissä, kun jomotus ei hellittänyt, mutta mitään ei löytynyt, paitsi purennan takia takahampaassa hurja korotus, joka hiottiin matalammaksi. Jomotus lakkasi, mutta taisi hammaslääkäri tasoitella hieman liikaa, koska nyt hammasta sitten vihloo, kun siihen jotain osuu.

No jaa, ehkä muistat, kun tein kirpparilöytöjä ja eka löydöistä muuttui tänään riipukseksi. Tämän lisäksi oli mökkeilymme aikana osa ebay:sta tilaamistani tavaroista saapunut, joten oli oikein pakkomielteinen olo päästä jo herkkujen kimppuun.  Mökillä muhi aatoksia vaikka minkälaisia näistä tulevista koruista, mutta pöydän ääreen päästyäni, oli pää tyhjää täynnä. Mutta pikkuhiljaa alkoi ajatus virrata ja tässä tulema:

Metalleina hopeoitu ja musta, kivet jotain punaista ja riipus siis purettu korvis. Pituutta sen verran, ettei lukkoa tarvinnut.

Erinomaista sunnuntaita!


8 kommenttia:

 1. Tämä on kaunis, herkullinen punaisen sävy :)

  VastaaPoista
 2. onpa korvis päässyt riipuksena arvoiseensa seuraan :) kaunis kaulakoru siitä sukeutui

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos outiriina :) ehkä oli hyvä, että päässä oli pelkkää tyhjää ;)

   Poista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!