torstai 25. heinäkuuta 2013

Kirppistelyä...taas :)

Taasen käytiin kirppareilla ja kuinka ollakaan, jälleen kerran mukaani tarttui hieman uusiokäyttöön meneviä juttuja. Toisella isolla kirpparilla bongasin taasen hyllyn, josta löysin uusia koruja. Luulenpa, että oli saman myyjän kuin siellä ekalla kirpparilla, koska näytti olevan samoja tavaroita. Toiselta kirpparilta bongasin sitten puuhelmiä ja mattapintaisia helmiäislasihelmiä. Korujahan nämäkin olivat, mutta purkuun menevät. Lisäksi löysin nahkaisen rannekorun, mutta katsotaan saako siitä jotain muokattua.


Ja jottei ihan korusteluksi mene, niin löysin pari kirjaa, joiden kuvista saatan tehdä rasioita :)


Sain sitten kesken kirpparireissun myös uutisia isästäni. Aikaisemminhan kerroin, että hänelle tuli kuolio varpaaseen ja nyt on tutkimuksia tehty ja leikkausajankohta selvillä. Tosin verenkiertotutkimusten jälkeen osoittautui, että varpaan poisto ei ole riittävää, vaan häneltä joudutaan amputoimaan jalka jommalta kummalta puolelta polvea, tähän asiaan tulee selvyys vasta leikkauksessa. Isänihän on siis ollut pyörätuolipotilaana kymmenisen vuotta aivoinfarktin saatuaan, jolloin hän halvaantui oikealta puolelta. Samassa rytäkässä hän menetti puhekykynsä. Tämän lisäksi hänellä on diabetes. Leikkaus suoritetaan ensi viikolla, joten on tässä vielä vähän ajatuksia pyöritettävänä, mutta toivottavasti kaikki menee hyvin ja hän säilyttää edelleen positiivisuutensa eikä masentuisi leikkauksen jälkeen. Ja tietysti toivon, että myös äitini jaksaa nämä raskaat päivät, hänhän hoitaa isää kotona ympäri vuorokauden.

No mutta iloisempiin tunnelmiin. On ihanaa, kun aurinko vihdoinkin alkoi hellimään meitä lomalaisia, ainakin täällä mökkipaikkakunnalla. Johan säätiedotuksen mukaan eilen piti olla lämmintä, mutta kyllä melkosen viileätä vielä eilen oli.

Auringonpaisteisin terkuin

- kirsema -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!