sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Kirkasta kesään ja tummaa syksyyn

Kesäkään ei ole vielä kunnolla alkanut ja nyt jo esittelen syksyn tummia värejä :) Tai voihan niitä kesälläkin käyttää! No kun tarve oli tummemmille koruille, niin ihan vaan sen takia tuli tehtyä tummemman sävyisiä. Ja kesää varten ihan kirkasta hempeällä vaaleansinisellä höystettynä.

Helmiäsilasihelmi. Oli muuten sellainen väri tuijotella, että iski migreeni


Akaattia ja vihreää helmiäislasihelmeä ja muutama alumiinihelmi



Puu- ja matta helmiäislasihelmi


Kirkas ja vaaleansininen lasihelmi, helmiäislasihelmi




Ja vihdoinkin ollaan päästy niin pitkälle, että nuoremman pojan käsi (veneluun murtuma) leikataan keskiviikkona. Ja jos hyvin käy, on käsi kunnossa syksyn alkuun.

Mukavaa, toivottavasti aurinkoista tulevaa viikkoa!

- kirsema -

14 kommenttia:

  1. Voisin kuvitella, että pitkältä on tuntunut pojasta aika sen murtuman kanssa, kun se tuntuu pitkältä täälläkin. Toivottavasti tulee nyt priimakuntoon <3

    Ja varmaan oot jo kyllästynyt näihin mun "lapsuusmuistoihin", mutta usko tai älä, mulla oli just saman värinen syvän tumman vihreä samettimekko pikkutyttönä kuin noi sun helmet korussa :). En unohda sitä mekkoa ikinä, koska mulla ei niitä muuten juuri ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, niin voisi kuvitella ja kyllä sen on kuullutkin moneen kertaan. Mutta leikkauksen jälkeen se alkaa taas tosikoettelemus kipsin kanssa, toivottavasti ei tule kovin kuuma kesä!

      Ja kuule, lapsuusmuistoihin ei kyllästy ikinä! En ainakaan minä ja omia muistojani aina muistan toitottaa jälkikasvulle :) Hyvä niidenkin on tietää, mitä ennemmin on elämä ollut ilman kännykötiä, tietokoneita jne.

      Mutta kun omaa mekkoasi muistelet rakkaudella, niin kipitäpäs kauppaan ja hae uusi mekko :) Lupaan tehdä sulle korun siihen :)

      Poista
    2. Oioi. Kuulostaa kivalta <3.

      Poista
    3. Jep :)

      Ja kun olet viettänyt luksuslauantain, niin sen jälkeen on hyvä pukeutua vihreään mekkoon kera korun :D

      Poista
  2. Ihan mielettömän ihana tuo Annukankin kehuma vihreä koru.Minullekin tulee jotaine pämääräisiä muistoja juuri tuosta väristä ja ehkä juuri siksi olenkin niin ihastunut siihen.Aika harvoin sitä tosin näkee missään.Jotenkin semmoinen kuninkaallinen väri:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mamma A. :)

      Itse asiassa olen jo muutamia vuosia sitten bongannut tuollaiset vihreät helmet kaupasta, mutta nyt sen korun vasta toteutin. Parempi myöhään kun ei milloinkaan :)

      Poista
  3. Huikean kauniita<3 Nyt tulikin inspis puutöihin:)

    VastaaPoista
  4. Tuon ekan sinisen korun riipus on hauska! Kivoja koruja olet taasen tehnyt.

    VastaaPoista
  5. Onpa ihania, varsinkin nuo siniset:)

    VastaaPoista
  6. Oi miten kauniita väriyhdistelmiä ja sommitelmia :)! Tosi veikeitä noi putkihelmet tuossa alimmassa korussa ja tuossa toisessa etenkin toi matta akaatti ja vihreä helmiäinen on ihana yhdistelmä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvi N!

      Vihreä-mustasta tuli omasta mielestänikin melko nappisuoritus :)

      Poista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!