tiistai 4. maaliskuuta 2014

Rullaillen

Tässä on vietetty huimaa kahta lomapäivää ja mitään järellistä en ole saanut aikaiseksi. Viikonloppuna oltiin mökillä, pitihän se tämäkin mökkivuosi aloittaa :) Mukavaa oli pitkästä aikaa, ihan blogista piti tarkistaa, milloin edellisen kerran tuli käytyä siellä ja olihan siitä neljä kuukautta vierähtänyt.

Jos muistatte, kun jossain vaiheessa jonnekin kirjoitelin siitä, kun meidän auton takapuskuri oli ruhjottu, jonka jälkeen auto oli korjauksessa ja maalauksessa (kahteen kertaan) ja tämän jälkeen takaluukkuun tuli vedet sisään. No syy lomaani oli se, että auto oli nyt vihdoin ja viimein huollossa ja paikattavana nämä molemmat päivät. Vesi oli vaurioittanut auton bassovahvistinta, joten uusi mölytoosa tuli takuuna.

Mutta sitten lomapäivien ei järelliseen tekemiseen: innostuin tuossa rullailemaan lisää paperihelmiä. Nyt on muuten sormenpäät tosi hellänä :) Ehkä nämä tulee joskus käytettyä, en vielä tiedä.

Ekaksi tulostin paperiarkillisen näitä raitajuttuja ja leikkasin ne suikaleiksi
Sitten rullasin suikaleen puikon (en siis omista sellaista hienoa pyörittelyjuttua) ympärille. Huono kuva, kun yhdellä kädellä yrittää kuvata :)Rullattu helmi


Siinä niitä nyt rullattuina, vielä lakka päälle joku päivä.
Pari erilaistakin joukossa, joita tein aamulla.


Malli kaksi
Tällaisia näistä tuli. Lakka vielä päälle. Mustat raidat sain aikaiseksi siten, että vedin suikaleiden reunat mustalla tussilla.
Ja huomenna sitten takaisin töihin. Mukavaa loppuviikkoa!

- kirsema -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!