torstai 13. kesäkuuta 2013

Kyyneleitä

pääsi valumaan jälleen kerran, mutta tällä kertaa ilon/onnen kyyneleitä. Niin kuin tuolla aikaisemmin kirjoittelin onnenkantamoisista, niin ne jatkuivat vielä ainakin tämän kerran. 

Aamukahdeksasta saakka surffailin oppilaitoksen sivuilla etsien päivitettyä tietoa valituista ja vihdoin kymmenen jälkeen oli valintatiedot luettavissa. Ja voi sitä koko aamun ollutta kamalaa, ahdistavaa ja puristavaa tunnetta rinnassa! 

Listan avattuani oli ensimmäisenä oppilaitoksen tiedot, mihin poikani oli hakenut...ei nimeä ja tässä kohtaa ahdistus valtasi vielä enemmän mieleni ja sydän tykytti niin, ettei meinannut rinnassa pysyä. Sitkeästi jatkoin listaa eteenpäin, josko tärppäisi toiseen opintopisteeseen ja sieltä se löytyi, siellä oli lapsukaiseni nimi! Tiedon rekisteröityäni ryntäsin ulos työhuoneestani kailottaen viereisiin huoneisiin iloani ja halausten voimasta alkoivat tottakai kyyneleet jälleen kerran valumaan. Tämän jälkeen ymmärsin vasta soittaa lapsukaiselleni uutisia, joka hämmästyneenä jäi kuuntelemaan, kun aloitin puhelun sanoilla sinä JJR, tauko puheessa, olet tullut valituksi jatko-opintoihin. Hetken hiljaisuuden jälkeen tuli kovalla äänellä OIKEESTI?  Kyllä, aivan oikeesti ja onnittelut perään kyynelten taas virraten poskilleni. Puhelu lopulla kohteliaasti kysäisin sitten häneltä, haluaako hän itse soittaa ja kertoa ilouutisen isälleen, mutta ei, hän ei halunnut soittaa vaan itse pääsin jälleen kerran kertomaan hyviä uutisia.

Tämän jälkeen iski valtava uupumus ja todennäköisesti uni maittaa ensi yönä hippasen verran paremmin muutamaan  viimeiseen viikkoon verrattuna, kun nyt ei tartte enää jännittää ja pohtia tätä asiaa!

Tämän uutisen halusin jakaa kanssanne ja kiittää teitä kaikkia ihanaisia, jotka olette pitäneet peukkuja pystyssä ja toivoneet kanssani näitä ihania, iloisia uutisia. 

Joten kiitos ja iso halaus kaikille!

10 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa!!! Onnittelut pojalle! Ja äitille tietty kans, koska ilman äitejä ei olis poikiakaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli tosiaan MAHTAVAA :) Kiitos, onnittelut vastaanotettu, me molemmat :)

   Poista
 2. Onnittelut pojalle ja koko perheelle:). Minun tyttären tyttö pääsi haluamaansa lukioon, se on mahtavaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja onnittelut vastaanotettu! Ja onnittelut myös sinnekin :) Tänään on näitä hyviä uutisia kuulunut pitkin ja poikin, monella muullakin on onnenkantamoisia ollut!

   Poista
 3. Onnittelut! Tyttäreni sai myös haluamansa opiskelupaikan, sen ekan vaihtoehdon, jonne oli kuulemma tosi vaikea päästä. Oli jo heittänyt toivon ja asennoitui lukioon menoon. Mutta mikä ihme taas tapahtuikaan! Olemme myös ihan onnessamme:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eila ja suuret onnittelut myös tyttärelle ja koko perheelle!

   Poista
 4. Onnittelut pojalle ja äidille!

  VastaaPoista
 5. Onnittelut!! Minä jännitän vielä jonkin aikaa...Äidin huolet ja ILOT eivät kyllä lopu, vaikka lapset ovat täysi-ikäisiäkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi! Ja toivottavasti pääsen onnittelemaan takaisin :) Ikuisia lapsiamme iästä huolimatta :)

   Poista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!