torstai 14. toukokuuta 2015

Sitä sun tätä

Heipä hei pitkästä aikaa! Aika vaan kulkee sukkelaan eteenpäin ja tuntuu että se karkaa käsistä kokonaan. Onpa ollut niin kiire (olevinaan) ettei korujakaan ole juuri syntynyt. Tai on niitä muutama, mutta laiskuuttani en ole niitä viitsinyt kuvailla, saatika sitten bloggailla (häpeä minä!) No aina ei voi hutsittaa.Tänään kuitenkin syntyi lehtikoru vihreillä fasetoiduilla lasihelmillä.Tämän rannekorun tein rannekoru-innostuksen huumassa ja se on menossa siskolle hyvitykseksi, kun hän on vähän joutunut odottelemaan


tätä uuteen uskoon muokattua korua. Edellinen malli ei oikein toiminut. Huomasin saman ongelman omassa korussani, jossa nuo linkit olivat kuitenkin köykäisemmät, mutta eipä näissäkään ollut sitten tarpeeksi painoa alkuperäisessä mallissa.Talvella jossain vaiheessa tuli massailtua. Näppärästi aloitin korun kasaamisen, mutta into loppui kaiken kesken, mutta nyt on tämäkin projekti valmis :)Olihan se äitienpäiväkin aamukahveineen ja lounaineen. Lisäksi myös tämä kynttilälahja pojalta.

Isäntäkin vietti äitienpäivää tai ainakin osti itselleen lahjan :), jota siis piti heti hinkuttaa. En ihan kyytiin vielä äitienpäivänä hirvinnyt mennä, olisi sen verran ollut kylmää kyytiä. Ehkäpä sitten, kun on oikeesti lämmintä. Jos siis uskallan!

4 kommenttia:

  1. On kyllä niin mukavia ja kauniita koruja, jottei osaa parasta valita:)
    Ehkä kuitenkin tuo vaaleanpunainen linkitetty<3

    VastaaPoista
  2. Tosi ihanat nuo vihreä ja vaaleanpunainen ♥

    VastaaPoista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!