perjantai 7. maaliskuuta 2014

Jee :) - tässä ne nyt on

Leimailutaivas ja Helmiplaneetta -messut lähestyy huimaa vauhtia (15.3.2014) ja osallistuin erään kaupan/näytteilleasettajan järjestämään rannekejahtiin tällä korulla. Koru piti olla itse tehty (kuinkas muutekaan), mutta ei ollut mitään rajoitetta korun valmistumishetkestä. Jos joku muistaa, niin tuo kyseinen koru valmistui jo alkukesästä viime vuonna. Omasta mielestäni tuo koru on kaunis ja myös muutama muukin oli kanssani samaa mieltä, koska ensimmäisen viikkokisan voitto eli rannekkeet (2 kpl) päätyivät minulle. Kiitos, jos satuit olemaan kuvan tykkääjä viikkokisassa!

Ja mikä parasta, messut järjestetään tuossa lähistöllä ihan kävelymatkan päässä, joten ei tarvitse mitään muuta kulkuvälinettä kuin omat jalat :)

Hyvissä ajoin värväsin itselleni kaverin mukaan messuille, itse asiassa häntä ei tarvinnut edes houkutella mukaan :), hän on ollut mukanani myös aikaisemmilla messureissuilla parina edellisenä vuonna. Tällä kertaa pieni joukkomme kasvaa yhdellä uudella jäsenellä. Mahtavaa, kun on mukana kavereita, joiden kanssa hypistellä ja ihastella tarjolla olevia kivi- ja helmikaunokaisia ja siinä sivussa vähän vaihtaa viimeisimpiä kuulumisia, siis juoruta kuumimmat jutut :)

Mutta on tässä yksi jännityskin edessä: kuinka saa pidettyä itsensä kurissa niiden kaikkien ihanuuksien keskellä. Aikaisemmat messukäyntikokemukset ovat osoittaneet, että itsensä hillitseminen on äärimmäisen vaikeaa, aina jostain kojulta löytyy jotain, mitä ehdottomasti tarvitsee tai joku on niin ihana ja kaunis, että juuri sitä tarvitsee tulevassa korussa. Lompakko on ollut hyvin kevennettyä mallia aina messujen jälkeen :)

Näistä ihanuuksista sen verran, että vuoden takaisilta messuilta löysin niin ihanat kivet, että ne oli pakko ostaa, mutta ne on ihanuutensa takia edelleen käyttämättä, kun ei millään raaski :) Jos käytän ne koruun, en pääse niitä enää hypistelemään kivinä (valmiita koruja tulee harvemmin hypisteltyä) tai entä jos teen niistä korun ja johon jossain vaiheessa kyllästyn, joudunko myymään sen pois. Sen jälkeen ei ole edes sitä vähää mitä hypistellä. Ainahan vaihtoehtona on korun purkaminen, mutta sitäkään ei oikein tule kovin taajaan tehtyä. Mutta entäpä jos tänä vuonna löytyykin jokin uusi ihanuus, jota säilytän samalla periaatteella, niin silloin voin käyttää aikaisemman ihanuuden pois. Tämä voisi toimia...tai sitten ei.
No näitä ihanuuksia löytyy ihan varmaan jokaiselta ja niitä sitten säilötään pitkän aikaa, joten voin lohduttautua sillä, että en ole ainoa :)

Oikein ihanaa tätä viikonloppua kaikille, vaikka kevätmyrskyä onkin luvattu. Mikäli ennuste pitää vielä paikkansa, niin silloinhan voi ihan rauhassa vaikka koruilla! Jos ensi viikonloppuna olet tulossa näille kulmille messuille, saatetaan ehkä törmätä :)

- kirsema -

4 kommenttia:

 1. Hehhee, koita pysyä maltillisena :)
  Onnea sinulle taiturille, ansaittu voitto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija!

   Yritän kovasti malttaa mieleni ja miettiä muutaman kerran tarvitsenko juuri sitä, mitä ihastelen/hypistelen :)

   Poista
 2. Voi vitsit miten kuulosti kivalta toi messukuvaus. Tekis mieli itsekin lähteä kiviä hypistelemään ja ihanuuksia bongaamaan, vaikken korunteosta mitään ymmärräkään :)
  Ja onnea voitosta! Tuli oikeaan osoitteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos :)

   Tule ihmeessä hypistelemään, eihän sitä tiedä mitä sieltä löytyy...ja tiedä vaikka jos joku kärpänen iskisi sinuunkin :)

   Poista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!