sunnuntai 24. elokuuta 2014

Ihan rivissä :)

Voi jestas sentään, että olen muuten ollut tehokas tänä aamuna. Vanhuus varmaan alkaa iskeä oikein olan takaa, kun ei osaa enää aamulla nukkua, ikään kuin ikinä olisinkana myöhään nukkunut :) Puoli kuudelta heräsin ja puoli seitsemän aloitin valmistelemaan kasvissosesoppaa ja kaalilaattikkoa. Kaalilaatikko oli jo puoli kahdeksalta uunissa ja kohtapuoliin tuon varmaan saa uunista ulos. Eipähän tarvitse tänään enää muuta kuin pitää kivaa :)

Niin tehokas en sentään ollut, että tämä korukin olisi valmistunut tänään, se on eiliseltä päivältä. Kaveri kävi tuossa viikolla korjauttamassa rannekorunsa ja vaihdattamassa lukot ja hän tilasi samalla uuden rannekorun. Keltainen tai violetti oli hänellä tällä kertaa tähtäimessä, mutta eipä löytynyt varastoistani sen värisiä helmiä/kiviä. Sitten hän bongasi nämä goldstone-sirut ja se oli siinä. Kivi sopii hänen päivettyneeseen ihoon kuin nakutettu.

Eipä muuta kuin mitä lepposinta sunnuntaita, näyttäähän tuo aurinkokin vähän pilkistävän, mutta kyllä se on ehtibyt jo tänä aamuna sadekuuronkin antaa.

- kirsema -

4 kommenttia:

 1. Hitsi, kultakivet tuollaisina siruina on todella hienon näköisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Mags!

   Sirut on kyllä kivat, kun niissä on uota kimallusta. Muutoin olisivat aika tylsän näköiset, ainakin mun mielestä :)

   Poista
 2. :-) Kylläpä näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi! Ja näyttää vielä paremmalta ranteessa :)

   Poista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!