perjantai 29. marraskuuta 2013

Pikkujoulua!

Se on sitten virallisesti pikkujoulu ja niinpä kävin itsekin pienimuotoisessa iltapäiväpikkujuhlassa vanhassa työpaikassani. Itse asiassa olen kyllä edelleenkin siellä töissä, mutta istun vain eri paikassa kuin muut. Hankala juttu selostaa tuo osuus, joten olkoon. 
 
Mutta itse juhlaan; jokainen sai halutessaan viedä pienen paketin säkkiin ja vastineeksi sai sitten paketin itsellensä. Se, joka oli lahjan vienyt,  sai  raapustaa nimensä lappuseen, joka laitettiin purkkiin. Purkista arvottiin lahjansaaja ja lahjansaaja arpoi aina seuraavan lahjansaajan. Kun kaikki lahjat oli jaettu, lahjakääreitä ei suinkaan revitty auki niin kuin malttamattomat lapset ja välillä vähän vanhemmatkin tekevät, vaan lahjojen avaus oli ohjelmanumero. Jokainen sai tunnustella saamaansa pakettia ja yrittää arvata paketin sisältö ja kertoa arvailunsa juhlakansalle. Oli muuten melko hauskoja lahjoja jaossa :)

Saamassani paketissa arvelin olevan jonkinlaisen tuikkusysteemin, koska se pikkuisen helisi heilutellessa ja siinä tuntui olevan joku pehmeä laatikko, jonka sisällä oli jotain kovaa. Paketin päällä oli vielä jotain pehmeää, joka tuntui joltain kangasmytyltä, joten arvelin sen olevan pieni joululiina. No ei ihan osunut nappiin arvailuni...


mutta oli siinä sentään tuikku oikein :) Paketista tulikin pieni suklaafonduesetti ja kuivattuja aprikooseja. Söpöläinen setti ja tuli ihan oikeaan osoitteeseen, näin suklaanhimoiselle ihmiselle :) 

En muuten aio sitten kertoa, mitä itseni viemä paketti piti sisällään. Se jääköön ikuiseksi arvoitukseksi :)

Kiitos vielä kerran juhlatoimikunnalle ihanasta pikkujoulujuhlahetkestä arjen keskellä ja PS. teitä kaikkia oli ihana nähdä pitkästä aikaa!


Ja oikein mukavaa pikkujoulua myös kaikille lukijoille!
 

- kirsema -

4 kommenttia:

 1. Jos et olis kertonut, mikä kuvan lahja on, niin miettisin sitä varmaan maailman tappiin keksimättä vastausta :).
  Kivat pikkujoulut on kivoja, mutta pakkopikkujoulut ihan vaan pikkujouluperinteen takia on sellasia, jotka mieluiten jätän väliin. (Noi teidän juhlat kuulostaa ensiksimainituilta).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi lahjassa luki, mikä se on :) muuten olisin itsekin pohtinyt sitä pitkään ja hartaasti :)

   Joo ja juhlat oli tosiaan kivat :)

   Poista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!