torstai 14. marraskuuta 2013

Paljon onnea vaan...

Eli jälleen kerran synttäriä. Ihan silleen viime tipassa sain tiedon synttäisankarista, joten lahjakin hieman viivästyi :)

Oikeesti nämä pimeät ajat ovat hankalia, varsinkin kun/jos joutuu kuvaamaan jotain. Värithän eivät sitten onnistu millään. Ja ainoa auringonpilkahdus on ihan varmasti aikana, jolloin ei ole kotona!

Kyseessä siis koru puuhelmistä, joissa lilaa, kermanvalkoista, ei keltaista, ja harmaata. Korviksissa hopeinen koukku. Korun riipuksena lasihelmi.


Vielä kerran iloiset onnittelut synttärisankarille!

***

Ja pakko vielä eli lisää pyyheripustimia. Nämä menivät muuten vaan -lahjoina perheelle ja jokaiselle perheen jäsenelle on oman lempivärin mukainen ripustin. Tyttärelle pinkkiä, äidille turkoosia, pojalle sinistä ja isälle valkoista. Näin jokainen tuntee jatkossa oman pyyhkeensä :)


Oikein mukavaa torstai-illan jatkoa ja tietenkin myös mukavaa viikonloppua!

 - kirsema -

8 kommenttia:

 1. Voi että. Aattele, miten kivaa, kun sulla on aina lahja-ainekset valmiina mihin vaan tilaisuuteen. Ja kuinka kiva saada noin nättejä itsetehtyjä juttuja. Molemminpuolinen onni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, helppoahan se on, mutta kun kierros alkaa olla melko tarkkaan käyty jo kertaalleen läpi, niin täytynee alkaa turvautumaan kaupan anteihin :)

   Poista
 2. Kaunis lahja! Ja meillä on myös omat pyyheripustimet tehtynä:)

  VastaaPoista
 3. Olin aivan varma, että helmet ovat mookaiittia! Että puuhelmiä, kauniit!

  VastaaPoista
 4. Minäkin katsoin kuvasta että kaunista mokaiittia! Ja pyyheripustimet on taas nättejä :) aion kokeilla itsekin tuollaisia kunhan saan hankittua tuota nahka?nauhaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miina! Nahkanauha oli hieman jäykkää (ainakin se harmaa, jota jossain käytin). Näissä on mikrokuitunauhaa.

   Poista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!