maanantai 18. marraskuuta 2013

Ihan settinä, hoh hoijaa

Kumma juttu, kun koruja aloittelin joskus tekemään, niin sen jälkeen on aivoihini iskostunut sana setti. Mitään ei voi tehdä pelkästään, ei edes yksittäisiä korviksia, kaulakoruun pitää aina  olla mukana vähintään korvikset ja joskus jopa intoudun tekemään satsiin rannekorunkin. Jopa ne pyyheripustimetkin oli kaikki melkein pareittain :) Joten taas jumittaa, näin se on tulkittava ;)

Ja ihan koukussa olen näihin puuhelmiin! Näiden osalta on siis myös edessä varaston täydennys. Kärpänen on näköjään herännyt henkiin, kun varastot hupenevat kaikista tarvikkeista ja viikollakin pitää koruja väkertää. Tosin tänään oli taas sellainen päivä töissä, että oli pakko saada jotain muuta ajateltavaa ja sehän sopi hyvin, koska eilen aloittamani värkkäily oli pakko saada päätökseen.

Tässäpä se siis tulee ja kiitos Miinalle Minden koruista linkkivinkistä!

Ekaksi harjoitteluksi valitsin tämän helpomman vaihtoehdon :), jonka löysin myös sieltä jostain Youtuben syövereistä.


Rannekoru, johon uppouduin eilen ja lukkona on sitten oikein hehtolukko, kun niitä pieniä siroja on NIIN hankala aamutuimaan saada kiinni.

Ja eihän yhtä ilman toista :)

 
eikä kahta ilman kolmatta


Ja siis settinä mennään : D


Nyt kun tämä setti on saatu eetteriin, niin kohta saakin painella yöpuulle, jotta taas jaksaa huomisen päivän ja koko tulevan viikon. On meinaa koko työviikosta tulossa aika, no miten sen nyt sanoisin kauniista, enpä tiedä, joten sanotaan suoraan, että työviikkoon sisältyy sellaisia työtehtäviä, joita ei ole mukava tehdä - kenenkään.

Siitäkin huolimatta - mukavaa alkanutta viikkoa!

- kirsema -


8 kommenttia:

 1. Itselläni on ongelma, ettei tule tehtyä settejä usein :D Yleensä aina teen yksittäisen korun, johon teen toisen osan jos jaksan ja osaan sommitella yhteensopivan. Täytyisi yrittää tehdä settejä enemmän :) Tuo ensimmäinen rannekoru on kiva :)

  VastaaPoista
 2. Aah, puuhelmiä <3.

  Ja mitä noihin setteihin tulee, niin itse kyllä mieluusti aina ostaisin vähintäänkin keskenään samanlaiset kaula- ja rannekorun. Eli olen kyllä noitten settien kannalla. Korviksia en osaa käyttää. Jos ei nappisellaisia lasketa. Niitä mulla on tasan valkoiset ja mustat helmet ja se on siinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka

   Ihminen on siitä kummallinen otus, että aina oppii jotain uutta eli pistähän vaan muutaman kerran roikkuvat korviin, niin sen jälkeen napit tuntuvat tosi hankalilta käyttää :)

   Itsekin alkuun vierastin roikkuvia, olivat liian isoja ja näkyviä, mutta niinpä sitä ihminen vaan muuttuu :)

   Poista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!