sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Yksi pieni elefantti...
Vuoden ensimmäinen koru ja flunssa. Flunssan onnistuin saamaan ensimmäisenä arkipäivänä ja eilen ajattelin, että tämä tauti taitaa olla kuolemaksi...täällä ollaan kuitenkin ja voimat lähes palautuneet. Sen kunniaksi pääsi yksi pieni elefantti marssittamaan itsensä rannekoruun. Tämä on sarjassa kokeilu. Ostin jossain vaiheessa Pandora -tyylisiä helmiä ja kaksi erilaista ketjua, metallisen ja nahkaisen. Ja kuinkas kävikään, ketjut olivatkin aivan liian pitkät. Nahkaisen sain lyhennettyä, mutta nyt täytyy odotella kestääkö siinä liimaukset vai täytyykö liimata uudelleen. Metalliketjua en saanut lyhennettyä, ehkä sille löytyy jotain muuta käyttöä jossain vaiheessa. Sitten päästään kohtaan sovellettu: nämä ketjunpätkät on irroitettu avaimenperistä, joihin olin vaihtanut toiset ketjut tilalle. Rouheat pätkät näyttävät käyvän yllättävän hyvin tähän tarkoitukseen.


7 kommenttia:

 1. Rouheat pätkät näyttävät makeilta, kuten koko koru muutenkin :) Söpö elefantti<3

  VastaaPoista
 2. kaunis rannekoru - söpö pikku fantti :) toivottavasti pääset flunssastasi eroon näin nopsaan, minä oon pitänyt omaani jo kolmatta viikkoa, ilman kuumetta tottakai ja niinhän ne vanhat ja viisaat sanoo että siksi se kestääkin...

  VastaaPoista
 3. Kiitos, kiitos :) ja todella toivon, ettei flunssa tee takapakkia...

  VastaaPoista
 4. Täälläkin flunssa kiertänyt koko porukan, onneksi jo pois päin menossa, toivottavasti sielläkin. Elefantti on oikein hauska ja ketjunpätkien kierrätys upeaa!

  VastaaPoista
 5. Pätkät käy tosi hyvin tohon koruun! Kierrätys on muutenkin hyvästä ;)

  Flunssaa on pukannut täälläkin ja tuntuu ettei yskä ole lähdössä vieläkään vaikka kuume onkin jo takana päin. Paranemisia!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!