sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Kirkasta kesään ja tummaa syksyyn

Kesäkään ei ole vielä kunnolla alkanut ja nyt jo esittelen syksyn tummia värejä :) Tai voihan niitä kesälläkin käyttää! No kun tarve oli tummemmille koruille, niin ihan vaan sen takia tuli tehtyä tummemman sävyisiä. Ja kesää varten ihan kirkasta hempeällä vaaleansinisellä höystettynä.

Helmiäsilasihelmi. Oli muuten sellainen väri tuijotella, että iski migreeni


Akaattia ja vihreää helmiäislasihelmeä ja muutama alumiinihelmi



Puu- ja matta helmiäislasihelmi


Kirkas ja vaaleansininen lasihelmi, helmiäislasihelmi




Ja vihdoinkin ollaan päästy niin pitkälle, että nuoremman pojan käsi (veneluun murtuma) leikataan keskiviikkona. Ja jos hyvin käy, on käsi kunnossa syksyn alkuun.

Mukavaa, toivottavasti aurinkoista tulevaa viikkoa!

- kirsema -

torstai 14. toukokuuta 2015

Sitä sun tätä

Heipä hei pitkästä aikaa! Aika vaan kulkee sukkelaan eteenpäin ja tuntuu että se karkaa käsistä kokonaan. Onpa ollut niin kiire (olevinaan) ettei korujakaan ole juuri syntynyt. Tai on niitä muutama, mutta laiskuuttani en ole niitä viitsinyt kuvailla, saatika sitten bloggailla (häpeä minä!) No aina ei voi hutsittaa.



Tänään kuitenkin syntyi lehtikoru vihreillä fasetoiduilla lasihelmillä.



Tämän rannekorun tein rannekoru-innostuksen huumassa ja se on menossa siskolle hyvitykseksi, kun hän on vähän joutunut odottelemaan


tätä uuteen uskoon muokattua korua. Edellinen malli ei oikein toiminut. Huomasin saman ongelman omassa korussani, jossa nuo linkit olivat kuitenkin köykäisemmät, mutta eipä näissäkään ollut sitten tarpeeksi painoa alkuperäisessä mallissa.



Talvella jossain vaiheessa tuli massailtua. Näppärästi aloitin korun kasaamisen, mutta into loppui kaiken kesken, mutta nyt on tämäkin projekti valmis :)



Olihan se äitienpäiväkin aamukahveineen ja lounaineen. Lisäksi myös tämä kynttilälahja pojalta.

Isäntäkin vietti äitienpäivää tai ainakin osti itselleen lahjan :), jota siis piti heti hinkuttaa. En ihan kyytiin vielä äitienpäivänä hirvinnyt mennä, olisi sen verran ollut kylmää kyytiä. Ehkäpä sitten, kun on oikeesti lämmintä. Jos siis uskallan!