lauantai 28. maaliskuuta 2015

Mummi ja pikku prinsessa - parivaljakolle :)

Nyt tuntuu, etten ole pitkään aikaan mitään tehnyt, mutta eihän tuosta niin kamalan pitkästi aikaa ole mennyt. Ehkä tämä ajantaju ei toimi, kun ei kamalasti ole noita ihania, kevätauringon täyteisiä päiviä ole ollut. Mutta jospa kohta...

Useita viikkoja sitten oli kaulassani vanha lemon jadesta tehty koru ja työkaverilla sattui olemaan samaan sävyyn oleva jakku päällä ja kun hänen silmänsä tavoittivat koruni, niin sittenhän sitä mallailtiin värien sopivuutta ja nehän olivatkin luodut toiseilleen. Näin ollen tuli sitten tilaus korusta sekä synttärilahja 3-vuotta täyttävälle pikku prinsessalle.
Pikku prinsessa siis täyttää kaikki kolme vuotta, mutta on kuulemma hyvinkin tietoinen korujen ihanasta maailmasta. Mummin korut täytyy tutkia tarkkaan :)

Pikku prinsessa rakastaa vaaleanpunaista, niin kuin varmaan useimmat pienet tytöntylleröt ja ehkä vähän isommatkin :) Kirkas väri oli toiveena ja niinpä päädyttiin helmiäsilasihelmeen, kirkas fuksia. Setissä kaulakoru ja rannekoru. Saas nähdä meneekö rannekoru uusiksi, kun ei ole näistä pikkuneitien koruja tullut tehtyä.

 
 Keskihelmenä foliolasihelmi
 
 Ja totta kai, lahjasta kun on kyse, niin tokihan rasiakin pitää olla :)

Onnea pikku prinsessalle!

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

- kirsema -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!