maanantai 11. elokuuta 2014

Nilkkakoruja ja korviksia

Pojan "anoppi" on ostellut paljon "turistikoruja" ulkomailta ja vuosien varrella niitä on rikkoutunut. Näppäränä likkana hän oli ajatellut, että kerää kaikki osat talteen ja korjailee korut joskus parempina päivinä kuntoon. No sitä parempaa päivää odotellessa kävi aika pitkäksi ja hän kysäisi, josko haluan osat itselleni ja voisinko itse asiassa tehdä niistä hänelle vaikka nilkkakorun.

Luulin, että osia ei kamalan paljon ole ja tottahan toki vastasin myöntävästi molempaan kysymykseen. Miniäkokelas toi tullessaan helmet ja osat ja niinpä niistä syntyi nilkkakoru tai oikeammin kaksi ja molempiin korvikset kaupan päälle :) Ei ne osat + helmet näihin loppuneet, vielä niitä jäi :)

Ensimmäinen setti on sinivoittoinen. Luulen, että helmet ovat akryyliä, lasia eivät ainakaan olleet. Perhoset olivat metallia, muut metallinväriset osat taitavat myös olla akryyliä. Olipas vaikea sana :O.


Ja toinen samoin sävelin, mutta lilan värisenä. Pienet lätyskät olivat simpukankuorta ja muutama valkoinen rondelli, ei hajuakaan materiaalista.


Tänään muuten alkoikin sitten tuo arkinen aherrus. Työkaveri lupasi, että keskiviikkoaamuna on luetun ymmärtämiskoe (pitäisiköhän olla koe kirjoittamistaidosta ja äidinkielestä, kun en osaa edes näitä sanoja, mutta kyllähän te ymmärrätte, mitä tarkoitan) ja jos kokeen läpäisen, saan mennä torstainakin töihin. Jos en selviydy kokeesta, on vakavan keskustelun paikka :)

Keskiviikkoa odotellessa :)

- kirsema -

2 kommenttia:

 1. O-ou. Kovat on vaatimukset, että saa mennä seuraavanakin päivänä töihin :)

  Onko nuo ekan korun (tai siis setin) helmet niitä perinteisiä kreikkalaisia/turkkilaisia Paholaisen silmiä? Jos, niin tuli ainakin paljon suojelusta miniälle, kun niillä sellainen vaikutus sanotaan olevan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi hän oli kuitenkin unohtanut tuon pienimuotoisen kokeen ja sain olla rauhassa rapistelemassa papereita ja tuijottelemassa tyhjää :)

   En tiedä mitä turistikrääsää helmet ovat, maalaus ainakin näyttää silmiltä, olivatpa sitten itse Paholaisen tai jonkun muun :)

   Poista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!