lauantai 20. huhtikuuta 2013

Lätkä

No niin arvoisat lukijaystäväiseni, painetta tuli vähän eilisistä kommenteista, joten pitihän se paine päästä purkamaan :) Akaattilätkä sai seurakseen keraamisia sekä kuupintaisia helmiä korumetalliosien kanssa. Lätkästähän siis tulikin riipus.Meillä on tapana käydä aina lauantaiaamuisin kaupassa hakemassa melkein viikon sapuskat ja muistinkin sitten siellä, että fb:sta viikolla luin, että prismoihin on ilmestynyt korutarvikkeita. Tuumasta toimeen ja etsimään niitä tavaroita, no joo, olihan siellä, mutta...Sattuipa valikoimasta sitten silmiini nämä keraamiset helmet, jotka oivasti sopisivat omaan tarkoitukseeni. Näinhän se piti sitten kahmaista yksi rasia keraamisia helmiä ostoskärryyn.


Ja tältä se sitten näyttää kokonaisuudessaan. Niskaosuudeksi laitoin hopeoitua ketjua, ei se mun mielestä muuta tarvinnut ja toisekseen korusta tulikin aika painava, joten ketjuosuudella sain vältettyä niskojen nyrjähtämisen. Nuo akaattilätkät eivät muuten ole suoria vaan niissä on vähän viistettä.


Aurinkoista lauantaita!

= o = o =

PS. Meillä tuoksuu herkulliselta kanelilta ja omenalta, isäntä juuri leipoi omenatorttua, joka vielä uunissa.  Hetki menee ennen kuin pääsee maistelemaan, mutta hyvää jaksaa odotella!

6 kommenttia:

 1. Turkoosi ja ruskea passaa mainiosti yhteen. Molemmat mun lemppareita vihreän lisäksi :)

  VastaaPoista
 2. ihana :) tosi hyvät värit, ja ihan totta, ei kaipaa niskaosuuteen muuta kuin tuon ketjun. todella onnistunut kokonaisuus :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos outiriina, mun mielestä väriyhdistelmä myös toimii :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Mags! Tulipa tässä mieleen tuosta lätkästä, että pitäisköhän laittaa yksi kiertämään riipuksena tuolla haasteessa ja katsoa, mitä ihanuutta muut keksivät :)

   Poista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!