sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Lady C:n uusi elämä

Kohtelinpa kaltoin, ja ihan hyvällä omalla tunnolla, Lady Chatterleyn rakastajaa, siis kirjaa. Ihan omin pikku kätösin revin kirjasta sivuja irti, mutta en äkäpäissäni vaan hyötykäyttöön. Toki tähän olisi voinut käyttää sanomalehteäkin, mutta kirja oli sopivasti hollilla. Sormet liimassa ja vähän lakassakin rullailin paperisuikaleita tikun ympärille ja helmiähän niistä tuli :)


Riipukseen piti saada hitunen blingiä, joten liimailu jatkui. Puuhelmeen liimasin ensin metallirinkulan, jonka päälle pienen strassin. Metallisydän toimii korulle painona, koska paperi ja puuhelmet ovat melkoisen köykäsiä.

Ja siinä se nyt on: Lady C:n uusi elämä :)


Oikein mukavaa alkavaa viikkoa!

- kirsema -

8 kommenttia:

 1. No huhhuh. Toi vaatii näppäriä sormia ja voisin kuvitella, että aimo annoksen kärsivällisyyttä :). Mutta eipähän ole toista samanlaista kellään. Hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan Annukka!

   No täytyy kyllä myöntää, että kärsivällisyys oli enemmän kuin koetuksella :) ja sivuja meni roskikseen roppakaupalla :) mutta kun ymmärsi, että tikkua voi vähän karhentaa ja tahti löytyi, niin johan alkoi syntymään :)

   Poista
 2. Voi hitsi miten ihana :-) Kutkuttavaa ajatella, että sellainen teksti kaulalla, sievästi piilossa, kuten se rakastajakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mags!
   Harmi vaan, kun ei tullut tuota kirjaa luettua, joskus aikoinaan kyllä aloitin, mutta en ikinä päässyt loppuun saakka :) Ja nyt on sivuja tuhottu, joten vieläkin missaan tuon kirjan. Ja siks toisekseen, nykyään kun aloitan lukemaan jotain kirjaa, niin se on äärimmäisen pitkä projekti, kun tuo uni aina voittaa suurin piirtein ensimmäisellä sivulla :) jos kus onnistun pääsemaan peräti sivulle kaksi!

   Poista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!