sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Delicaa ja muuta

Taas olen jäänyt koukkuun, ainakin hetkellisesti

1) delica -helmet
2) Hay Day -peli

Kerrassaan ihania nuo delicat. Näin messuilla aivan upeita töitä ja niin oli pakko tutkailla internetin ihmeellistä maailmaa ja kokeilla itsekin. Näin alkuun tälleen helpolla, vaikka ei se niin helppoa ensin ollutkaan. Piti varmaan tuhat kertaa katsoa videota YouTubesta, että sain delicat asettumaan oikeaan asentoon. Mutta vihdoin ja viimein nappasi ja...helppoahan se oli.
Alkuun oli harjoitusta ihan perus peyote-pistoilla ennen kuin aloin tekemään näitä korviksia. Ekat harjoittelut olikin sitten työläitä, kokeilin kaiken maailman siemenhelmillä, mutta niistä tuli rumaa ja epätasaista jälkeä, vai olisko ollut tekijästä kiinni :)

Turkooseja lasihelmiputkia

EBayn kautta joskus ostin nuo ihanuudet ja tässä koru, jota olen pari viikonloppua vääntänyt ja kääntänyt. Ei meinannut millään löytyä kaveria näille putkihelmille. Kokeilin vaikka mitä, mutta kun ei tärpännyt, ei sitten millään.

Sitten muistin nuo metalliset pyörylät ja siinä se sitten oli. Ei muuta kuin sidonta ja tuskailu jäi sikseen. Välillä joutuu oikein toden teolla etsimään kaveria jollekin helmelle, josta on päättänyt tehdä korun. Ja kun kaveria ei löydy, niin tekele siirtyy sivuun odottelemaan parempia aikoja.

 

Koru on mallia lyhyt ja riipuksena ihana sudenkorentolinkki.

Koukutus 2 eli peli: aivan hurmaava peli, jota itse ainakin pelaan puhelimella. Pelissä viljellään, ruokitaan elukoita, valmistetaan tuotteita, ostetaan ja myydään. Että näin :)

Aurinkoista ja lämmintä sunnuntain jatkoa!

- kirsema -2 kommenttia:

 1. Mun tuli tosta pelistä mieleen ne vuosien takaiset Tamakochit (en nyt muista, miten oikeasti kirjoitetaan), joita piti muistaa ruokkia tai ne kuolee :D. Ja mulla kuoli kaikki.

  Hauskan värinen toi koru. Yritin miettiä, mikä värin nimi mun mielestä on, mutten keksinyt. Ei ole oikein vihreä, eikä turkoosi, eikä sininen, vaan jotain niitten sekoitusta. Ja siitä tulee myös mielleyhtymä johonkin vuosien takaiseen juttuun, jota en saa nyt päähäni, mutta heti kun keksin, tulen kertomaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä pelissä ei taideta kuolla...en ainakaan vielä ole onnistunut kuolettamaan mitään :)

   Onpas nyt paljon juttuja, mitä et saa päähän :) Kuva pikkuriikkisen vääristää väriä, mutta kun kekkaat, niin poikkea juttusille!

   Poista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!