sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Hurahtanut

Nyt se sitten tapahtui, olen hurahtanut puuhelmiin. Ne on niin ihania kaikessa keveydessään. Vaikka flunssa pääsi iskemään, niin pakko oli vähän puuhastella, kun ei jaksa enää maatakaan. Onpa varsin merkillinen flunssa, kädet on tosi kipeät eikä voimaakaan niissä juuri ole ja jalat on ihan vetelät.

Riipuksena creolirengas, 4 cm. 
Ei muuten luonnossa ole nuo vaaleat noin keltaiset.


Rannerengas kuminauhassa, tosi kätevää


Korvikset



Muutamia huurrettuja, punaisia lasihelmiä joukossa. Niissä oli sopivasti niin iso reikä, että puuvillanauha meni sujuvasti läpi.


 Nuhanenä jatkaa potemista ja toivottaa kaikille
mukavaa sunnuntai-iltaa.


keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Avainnauha - vähän erilainen

Työkaverilla tuntuu olevan melko hatara muisti omien avaimiensa suhteen...pitkin viikkoa niitä palautellaan omistajalleen milloin mistäkin löytyneenä :) No aikamme tätä touhua nauraessamme, hänet komennettiin tekemään asian suhteen jotain ja niinpä sain tilauksen avainnauhasta. 


Vaatimuksena oli ei perinteinen kaulassa roikotettava vaan olalta lantiolle kropan yli vinottain menevä avainnauha. Hän oli siis jossain nähnyt tällaisia, joten toiveena oli saman mallinen. 

Ja koska nauhasta tuli pitkä, rapian verran yli 140 cm, niin painoakaan ei juuri saa olla, joten mikäpäs parempi materiaali kuin puuhelmi. Värit ovat hänen itsensä valitsemia. Vähän päädyttiin laittamaan myös korumetallisia osia joukkoon.


Vähän jotain juttuakin piti nauhaan saada, joten laitoin tuollaiset rimpsut vielä roikkumaan.


Roikkumaan rimpsut alkavat suurin piirtein solisluun kohdalta. Aluksi laitoin ne roikkumaan suoraan olalta, mutta ei ollut hyvä, joten siirsin alkamiskohtaa alemmaksi.



Oli muuten haasteellista kuvata itseään peilin kautta :) joten pahoittelen huonoa kuvaa.

Mukavaa illan jatkoa,
 vaikka täällä ainakin on sateista ja hämärää!


sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Multicolor


Hei vaan pitkästä aikaa, niinpä se syksy on sitten lähtenyt käyntiin. Ja pitkästä aikaa tuli vähän puuhailtuakin tuttuja juttuja. Tutuista jutuista tulikin tässä mieleeni, että keräsin alkukesästä koruvarastostani kaikki, tai no melkein kaikki, korut, joille ei enää itselläni ollut käyttöä ja vein ne siskolleni, joka laittoi omalla työpaikallaan myynnin pystyyn. Korut menivät kahdessa päivässä, kiitos vaan kaikille!

On muuten aivan hurmaava tämä fasetoitu akaatti, jonka ostin jo kesällä, mutta säästelin sitä tänne syksymmälle. Ihan vaan värinsä takia.




Ja ihan itselleni perinteisellä mallilla siitä syntyi kaulakoru. Olen siis jumittunut tähän malliin, joten olisko kenties aika jo miettiä jotain muutakin mallia :)



ja pitihän ne korviksetkin väkertää :)


Oikein ihanaa alkanutta syksyä!


tiistai 3. syyskuuta 2013

Kiitos jälleen kerran

Pienen pieni kiitos korun muodossa muistotilaisuuden valokuvaajalle, joka on siskoni hyvä ystävä. Koska hän ei suostunut ottamaan vastaan mitään korvausta suoritetusta työstä, päätimme siskon kanssa ilahduttaa häntä pienellä kiitoslahjalla.

Hänen mielivärinsä ovat oranssi ja musta, joten niistä sitten valmistui koru. Toivottavasti hän ilahtuu tästä.






Tulevana viikonloppuna on jälleen matka Keski-Suomeen. Tällä kertaa menemme uurnan laskuun, joka on siis lopullinen hyvästijättö isälle.

- Mukavaa viikon jatkoa -