tiistai 13. elokuuta 2013

Syksyn lehtiä ja harjoitusta

Muistatkos vielä nämä ihanat lehtilinkit, jotka sorruin ostamaan hetken huumassa. No eipä näille sitten paljon käyttöä ollutkaan :) yhden käytin, yhden myin ja yhden kohtalona olikin sitten armoton leikkaus pienempiin osiin ja sainkin siitä pari riipusta. Koru, jossa linkkiä käytin, on jo purettu. Se ei vaan yksinkertaisesti toiminut linkin painon vuoksi enkä jaksanut sitä alkaa muokkaamaan. 


Jos olet kiinnostunut siitä yhdestä ylimääräisestä lehtilinkistä, niin laitapas kommenttikenttään asiasta tieto ja sähköpostia osoitteeseen kirsemakoru@gmail.com. Linkin pituus n. 7 cm ja hinta 1 € + postikulut.


Tämä on taas varsin yksinkertainen, mutta omasta mielestäni aika hyvä kokonaisuus tästä tuli :) Laitoin pari kellokukkaa riipuksen kaveriksi.


Ja enpäs sitten osannutkaan päättää kumman kuvan laitan, joten tässä molemmat


PUNONTAHARJOITUS

Aamuisen sateen ja ukkosen takia päädyin aikani kuluksi kokeilin punontaa mokkanauhalla. 3 mm:n mokkanauha oli vähän jäykähköä, mutta kyllä siitä jotain syntyi eli rannekoru. Ei mikään priima, mutta harjoitushan tämä olikin ;)


Varastoissani ei ollut mitään isoa nauhanpäätä, joten virittelin päädyt umpeen ja perään vielä helmet. Korussa S -lukko ja killuttimena soma pikkuruinen hakaneula.


Mukavaa tiistaita!

2 kommenttia:

 1. Kaunis kaulakoru ja kiva rannekoru:)
  Mä olisin kiinnostunut ostamaan sen lehtilinkin, jos siitä jotain kehittelisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eila! Laitoin sulle sähköpostia.

   ***

   Linkki myyty!

   Poista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!